Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Previziuni de weekend. Iată mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului.

Urmează un weekend interesant! Ne pregătim pentru aspecte astrologice care de care mai provocatoare săptămâna ce urmează, dar și pentru unele pozitive. Însă, în acest weekend, avem un minunat careu între Mercur și Marte. Știm că Mercur ține de minte și de comunicare, iar Marte de curaj, dar și de furie și agresivitate. Mercur este în Balanță, așa că vrem să fim drăguți, diplomați, să evitam conflictul, în timp ce Marte în Rac ia totul personal și este destul de frustrat. Cu alte cuvinte, vrea să facă scandal. Așa că în aceste zile, ne putem întâlni la tot pasul cu tot felul de conflicte și provocări. 

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în Casa a patra. Mercur este în Casa a șaptea. Tu ai vrea ca lumea să tacă, să nu zică nimic, să nu se certe, ca să stai tu liniștit. Dar familia ta nu prea este de acord cu asta. Așa că apar dispute și conflicte între tine și membrii familiei. Vă reproșați tot felul de lucruri.

Pasiune și pragmatism! Trigonul dintre Venus și Saturn ne îndrumă spre relații puternice și decizii financiare durabile

Taur/Ascendent în Taur

Ai foarte mare grijă la discuțiile pe care le porți astăzi cu colegii, pentru că nu le va trece supărarea în weekend și de luni, o poți lua de la capăt cu aceleași discuții. De asemenea, asigură-te că în weekend, știe toată lumea ce are de făcut. Pentru că altfel, furia ta abia așteaptă să iasă la iveală și vei spune lucruri pe care cu siguranță le vei regreta.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Azi nu ai stare! Mercur este guvernatorul tău și face careul cu Marte, așa că apar șanse de a cheltui bani aiurea, pe fond emoțional sau ca să demonstrezi tu celorlalți cât de tare ești. 

Mitologia zodiei Gemeni: legenda unei iubiri nemuritoare dintre frați

Rac/Ascendent în Rac

Mercur nu o să îți placă foarte mult, dar nici Marte din semnul tău nu se va simți foarte bine. Astrologul îți recomandă ca în acest weekend, să nu pui gaz pe foc. Dacă se întâmplă ceva în acest weekend, nu mai oferi și tu detalii în plus și nu arunca în aer câteva critici. Stai în banca ta, pentru că s-ar putea să îți faci mai mult rău decât bine. Lasă-i pe cei din jurul tău să se calmeze singuri. 

2025. An cu schimbări neașteptate în amor și în carieră pentru Fecioară și Săgetător. Sunteți pregătiți?

Leu/Ascendent în Leu

Astrologul îți recomandă să ai mare grijă la drumurile pe care le vei face, la telefoane, laptop, la toate produsele electronice de care ai nevoie, fiindcă este posibil să se strice. Totodată, tonalitatea ta nu va fi neapărat pe placul celorlalți. Sau va trebui să dai socoteală pentru unele greșeli din trecut. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Daca te vei lăsa influențat de prieteni, să știi că și buzunarele tale vor fi goale la sfârșitul acestei săptămâni. Așa că ai grijă cui îi permiți să se implice în viața ta. 

Youtube video image

Timpul este neîndurător cu Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii. Cum pot face față furiei astrelor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel