Timpul este neîndurător cu Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii. Cum pot face față furiei astrelor?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Maleficul Saturn este retrograd în semnul Peștilor până pe 15 noiembrie. Veștile nu sunt bune pentru cei cu marcaj mutabil în astrograma natală. Iată prin ce pot trece!

Saturn este planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și, cel mai important, a maturizării. În astrologie, este denumit Marele Malefic sau Lordul Karmei.

Din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Arhetipul Peștilor este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și al divinului.

În momentul în care Saturn este retrograd în acest semn, impune limite și separă totul. Ne obligă să vedem realitatea, cea de care fugim. Deși Arhetipul Peștilor tinde să evadeze permanent, acum trebuie să ne dăm seama de ceea ce se întâmplă în mediul nostru. Învățăm că visele sunt benefice doar în anumite momente.

Cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) se află în fața unei perioade de răzgândiri, amânări, dar și revelații, mai mult sau mai puțin plăcute. Vor descoperi din nou că există o mare diferență între ceea ce visează și realitatea pură.

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn este retrograd în casa a zecea, asociată carierei, statutului și autorității. Este posibil să simți că superiorii nu te validează și că munca ta nu este apreciată. Saturn te împinge să devii mai rezilient. Cum reușești asta? Te confrunți cu frustrări și cu propria nerăbdare. Totuși, Jupiter, prezent în semnul tău, îți aduce gust pentru viață, încredere și îndrăzneală. Însă, Jupiter formează un careu cu Saturn, ceea ce te va pondera. Nu mai este suficient doar să vrei, ci este necesar să muncești.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn este retrograd în casa a șaptea, care se ocupă de parteneriate și relații. Astfel, te numeri printre cei mai afectați de acest tranzit. În relație, vei simți multă plictiseală. Când monotonia se instalează, ne enervăm pe partener pentru cele mai mici lucruri. Răbdarea ta se va diminua, iar certurile se vor axa pe pretexte, nu pe cauze reale. Pentru a putea discuta despre ceea ce contează cu adevărat în relația ta, este nevoie ca frustrările să iasă la suprafață.

ȘASE zodii au parte de revelații surprinzătoare în următoarele luni. Eclipsa de Soare a schimbat totul!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn este retrograd în casa a patra, care include aspecte legate de locuință. Când Saturn se află aici, este posibil ca unele lucruri din casă să se strice. De asemenea, dacă ai cumpărat o casă și te pregătești să te muți, acest proces se va amâna. Tot ceea ce ține de această zonă îți provoacă frustrări. Deocamdată, ai putea decide că nu vrei să faci nimic. Dar Lordul Karmei vrea să te comporți ca un adult și să înțelegi că nu deții controlul absolut asupra vieții. În plus, unii membri ai familiei ar putea avea probleme de sănătate.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn se află în semnul tău, ceea ce te face protagonistul acestei retrogradări. Saturn îi îmbătrânește pe cei tineri și îi întinerește pe cei în vârstă. Ce îți aduce această retrogradare? Problemele tale de sănătate nu mai pot fi amânate. Dacă ai încercat diferite remedii până acum, este timpul să te bazezi doar pe specialiști. De asemenea, te vei maturiza în câteva luni cât ai face într-un an. Saturn va aduce multă muncă. La serviciu, pot apărea noi proiecte pe lângă cele existente. La școală și în familie, se pot ivi unele probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

Freepik.com

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

pixel