Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie află secrete neplăcute
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce mesaje au astrele pentru ultimii nativi ai zodiacului?

Urmează un weekend plin de dinamism! Ne așteaptă aspecte astrologice atât provocatoare, cât și pozitive în săptămâna care vine. Însă, pentru acest weekend, se formează un careu interesant între Mercur și Marte. Mercur guvernează gândirea și comunicarea, în timp ce Marte este asociat cu curajul, dar și cu furia și agresivitatea. Mercur se află în Balanță, ceea ce ne îndeamnă să fim amabili, diplomați și să evităm conflictele, însă Marte în Rac tinde să ia lucrurile personal și devine frustrat ușor. Așadar, este posibil să întâlnim mai multe conflicte și provocări în aceste zile.

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur este în semnul tău, așa că gândești constant și cauți soluții, dar din cauza careului cu Marte din Casa a zecea, una este ceea ce spui, iar alta cum acționezi. Oamenii din jurul tău nu te vor mai înțelege și pot apărea momente tensionate, atât cu familia, cât și la serviciu, dacă vei lucra în acest weekend. 

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Balanță/Ascendent în Balanță. „Lasă-ți mintea să zburde!"

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu te baza pe zvonuri zilele acestea, pentru că ele îți pot face mult rău, indiferent dacă sunt legate de tine sau de alții. Și chiar dacă te superi că oamenii te bârfesc, este treaba lor. Important este ce faci tu cu informația pe care o auzi. Ori începi un scandal sau te enervezi, dar lași emoțiile să curgă.  

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion. „Totul se va întâmpla cu viteza melcului!”

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este posibil să afli niște secrete și nu îți plac sau nu îți convin. Ai impresia că prietenii te vorbesc sau că nu le pasă de ceea ce este în interesul tău. Astrologul îți sugerează ca în acest weekend să fii cât mai tăcut. Astfel nu vei supăra pe nimeni, nici pe cei din familie și nici pe prieteni, dar nici pe tine.

Pluto hotărăște destinul unei zodii în octombrie. Se va ridica din propria cenușă sau va rămâne la pământ?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La serviciu este tensiune. La fel și în relație. Așa că îți vine să fugi în lume, cât mai departe. În acest weekend, ai face bine să te dezici de orice persoană conflictuală, să eviți orice contradicție, să nu participi la scandaluri, să îți protejezi pielea cât se poate. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Sunt anumite situații la serviciu care te stresează enorm, dar ar trebui să lupți doar pentru dreptatea ta, nu și pentru a altora. Vor fi factori declanșatori la tot pasul și ți se pare că se comit nedreptăți pentru anumite persoane, dar până la urma, nu este treaba ta. Nu are rost să iei apărarea cuiva care nu îți cere asta sau care nu are nevoie de ajutor.

Previziuni numerologice pentru cei născuți în octombrie. "Karma și destinul te vizează!"

Pești/Ascendent în Pești

Știi că nu merg lucrurile bine într-un anumit domeniu, doar că încerci să păstrezi niște aparențe. Dar ai grijă, fiindcă unii oameni se prind că este ceva în spate. Nu încerca să faci minciunile cât mai credibile. Nu trebuie să îți pese de ce zic alții. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel