Pluto hotărăște destinul unei zodii în octombrie. Se va ridica din propria cenușă sau va rămâne la pământ?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Până pe 19 noiembrie, Pluto face ultimii săi pași în semnul Capricornului. Acum este momentul când viața noastră se poate schimba radical!

Să ne gândim la faptul că lui Pluto îi ia cam 248 de ani să facă rotația în jurul Soarelui, deci cu Pluto în Capricorn, mai avem mult până ne vom întâlni! De când am avut noi de-a face cu acest tranzit? Din 2008 încoace! În 2023, Pluto a început să intre în Vărsător, iar din martie 2023, a tot avut un fel de du-te-vino continuu între Capricorn și Vărsător. 

Acum, însă, Pluto face ultimul său pas prin Capricorn, iar acest moment ne va atrage atenția din diverse perspective. Pluto este cunoscut pentru puterea sa de a declanșa schimbări profunde. Tinde să meargă la extreme și să scoată la iveală ceea ce este cu adevărat disfuncțional în noi. Ne forțează să confruntăm realitatea fără să ne ascundem. Capricornul, la rândul său, simbolizează structura, disciplina, timpul și austeritatea, dar și o mare doză de maturitate.

De la 2008 încoace, am asistat la schimbări majore la nivel mondial, în guverne și structuri sociale. Dar, la nivel personal, Pluto a adus numeroase lecții. Această planetă nu este neapărat asociată cu evenimente concrete, ci mai degrabă cu procese interioare. Ea aduce crize care ne testează rezistența și ne arată dacă avem forța necesară să le depășim.

Pe 19 noiembrie, Pluto revine în Vărsător, unde va rămâne până în 2044. Viitorul cere reforme, iar Arhetipul Vărsătorului aduce revoluție, anarhie și nonconformism. Ne pregătim pentru schimbări uriașe, atât la nivel personal, cât și la nivel mondial.

Previziuni numerologice pentru cei născuți în octombrie. "Karma și destinul te vizează!"

Evan Nathaniel Grim este fondatorul Inner World Astrology. În prezent, acesta are peste 1000 de consultații astrologice făcute. Pe canalele de social media, are un număr foarte mare de urmăritori, mai exact peste 400k. „Stilul meu direct, dar profund intuitiv, a atras atenția a peste 30 de milioane de oameni.”, precizează astrologul pe site-ul său.

„Acest semn zodiacal va avea fie cel mai bun, fie cel mai rău octombrie, deoarece Pluto își reia mișcarea directă în semnul lor în această lună. Așadar, nativii Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn au șansa să se ridice din mlaștină o dată pentru totdeauna”, spune astrologul.

Ar putea, în sfârșit, să treacă peste energiile distructive ale lui Pluto, care a fost o forță puternică în subconștientul lor din 2008. Însă, în loc să se prăbușească în întunericul impenetrabil, așa cum au făcut în anii trecuți, ar putea găsi miezul adevărului în acel abis și să folosească toată energia care a provocat durere și suferință, transformând-o într-o sursă puternică ce îi va propulsa înainte pentru tot restul vieții. Pe măsură ce Capricornii își asumă puterea și își găsesc autoritatea interioară, ar putea fi chemați să ocupe poziții de autoritate exterioară în această lună, fie prin obținerea unui nou loc de muncă, devenind părinți, fie echilibrând relațiile extrem de tensionate din familiile lor și demonstrând un nivel de maturitate care va inspira și pe ceilalți.

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Este probabil să te confrunți cu conflicte în această lună și la începutul lui 2025, dar ușurarea că perioada de reflecție dramatică se termină în sfârșit ar putea să depășească orice altă provocare în acest moment.

Găsește consolare în faptul că ai supraviețuit și ești mai puternic datorită acestei experiențe. Capricornii care nu au reușit să se confrunte cu adevărurile mai adânci și inconfortabile despre ei înșiși ar putea, dimpotrivă, să aibă o cădere epică. În final, astrologul întreabă: „Ce versiune a lunii octombrie vei alege să trăiești?„

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

Freepik.com

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

pixel