Horoscop de weekend. Gemenii vor fi drăgăstoși, iar la Lei, romantismul e în floare!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News, aduce previziunile de weekend.

Avem nevoie de un weekend liniștit, mai ales că am avut o Superlună Plină ieri. Una nu foarte plăcută, ultima din 2024. Așa că ne trebuie unele evenimente care ne încurajează să ne relaxăm, să ne distram și să vedem și partea plină a paharului. Din fericire, astrele ne fac pe plac! Venus a intrat ieri în Săgetător.

Să ne amintim că Venus ține și de partea de frumusețe, de feminitate, dar și de plăceri, de bani. Iar Arhetipul Săgetătorului este cel tot timpul optimist, pozitiv, cel care aduce aminte de creștere, de abundență. Când Venus intră în Săgetător, căutăm beneficii, încercăm să vedem binele în orice, vrem să ne bucurăm, să mergem la petreceri, să participăm la evenimente, suntem mai credincioși, mai filosofi, mai corecți, mai dornici de tot ce este juridic, moral. În acest weekend, este cazul să nu prea stăm pe acasă sau dacă o facem, să organizăm, de ce nu, o mică petrecere. Sau poți să fii oaspete, ori gazdă. Tranzitul lui Venus în Săgetător este minunat, în orice ipostază te-ai afla.

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus se duce în Casa a noua, deci tu chiar ai nevoie de vizite, de musafiri! Casa a noua are legătură cu tot ce înseamnă creștere, abundență, călătorii, credință. Deci ai nevoie de mișcare, să nu stai în casă și să te plângi. Este momentul să te bucuri mai mult de viață. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus este guvernatoarea ta și schimbarea de semn bineînțeles că te afectează. S-a dus în Casa a opta, o zonă care are legătură cu zona de intimitate, așa că poți avea un weekend foarte pasional, dacă îți dorești. Iar alții vor avea chef să fie mai introvertiți, mai spirituali. Ți-ar prii un pic să te deconectezi de partea pragmatică a vieții și să încerci să te pui de acord cu emoțiile tale. Este și o perioadă bună să primești bani de la alte persoane. 

Sunt compatibili Taurii și Gemenii? Atracția e imediată, dar apar și dificultăți!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus se duce în Casa a șaptea, iar relația cu partenerul se poate îmbunătăți. Nu se rezolvă neapărat unele probleme, dar este o perioadă calmă, în care nu îi mai reproșezi anumite lucruri. O să fii drăgăstos.

Etalare TAROT Lamia. Zodia care simte sprijinul lui Dumnezeu în octombrie

Rac/Ascendent în Rac

Venus se duce în Casa a șasea și vine cu mult drag de muncă, așa cum nu ai mai avut de multă vreme. Nu doar la locul de muncă, ci și la treburile gospodărești, în general. Iubești să fii harnic, așa că îți priește acest tranzit.

ZECE celebrități cu Venus în Săgetător. Diversitatea și-a pus amprenta pe aceste persoane!

Leu/Ascendent în Leu

Venus se duce în Casa a cincea, așa că romantismul este în floare! Cu Venus aici, vrei să fii iubit, vrei să iubești, vrei romantism, cadouri, declarații. Ești foarte creativ. Relația cu copiii se poate îmbunătăți sau te gândești să ai copii, daca nu ai încă. Găsești momente în care să profiți de tot ce îți oferă viața. 

TREI zodii dau lovitura până la final de toamnă! Au parte de bogăție și prosperitate

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus a intrat în Casa a patra. Ai putea să îți faci anumite planuri legate de locuința ta, să mergi într-un magazin și să cumperi ceva cât de mic pentru casă, pentru a o înfrumuseța. Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

pixel