Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Unei zodii îi trebuie răbdare de fier
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Previziuni zilnice 25 septembrie. Iată mesajele astrelor!

Youtube video image

După ce Mercur a făcut trigonul cu Uranus ieri, se apropie și de o opoziție cu Neptun. Cu alte cuvinte, nu este perioada cea mai bună pentru gândirea logică. Pentru că Mercur ține de minte, de comunicare, de procesele decizionale de zi cu zi, iar toate acestea vor fi îngreunate serioase. Trebuie să avem foarte mare grijă zilele acestea să nu ne lăsăm păcăliți, dar nici noi să nu păcălim. 

ȘASE zodii pot primi o lovitură finală. Iată cum să nu închei anul 2024, conform avertizărilor astrelor!

Berbec/Ascendent în Berbec

Dacă ne uităm la toată perioada pentru tine, nu uita că Marte se apropie de un trigon cu Saturn. Iar Marte este chiar guvernatorul tău. Orice s-ar întâmpla în jurul tău sau orice stări interioare ai avea, nu uita că trebuie să ai răbdare de fier. Orice forțezi, s-ar putea să îți aducă foarte multe prejudicii! 

Legătura dintre iubire și creier. Cum ne modelează creierul emoțiile?

Taur/Ascendent în Taur

Dacă nu te lași păcălit de vorbele mieroase ale cuiva, este perfect. Cupidon este cam beat pentru tine în această perioadă, indiferent dacă te afli sau nu într-o relație. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, dar opoziția cu Neptun, care se va petrece mâine, te face să nu știi încotro să o iei. În carieră, este cam multă zăpăceală și îți dai seama că acasă, nici membrii familiei nu prea știu ce vor de la viața ta. Iar tu ajungi într-o dilemă. Dilema presupune că orice ai alege, pe undeva tot vei pierde. 

Gelozia nu are limite cu Venus în Scorpion! Recomandări importante pentru fiecare zodie

Rac/Ascendent în Rac

Marte din semnul tău te ajută să ai încredere, dar pentru că se apropie de un trigon cu Saturn simți că dacă nu se întâmplă lucrurile aici și acum, ești tentat să îți pierzi acea încredere destul de repede. Cel mai bine ar fi să te ocupi de activități care îți fac plăcere și care, desigur, să nu te frustreze.

Leu/Ascendent în Leu

Pe plan financiar, s-ar putea să iei niște decizii foarte proaste atât azi, cât și mâine sau poimâine. Până la finalul săptămânii, astrologul îți recomandă să îți faci multe calcule. Dacă îți dorești un lucru, mai așteaptă o zi. Dacă după o zi nu ți-l mai dorești atât de mult, este perfect, fiindcă nu mai cheltuiești banii aiurea. 

Vești splendide pentru ȘASE zodii. „Cupidon îți va îndeplini dorințele!”

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este în semnul tău, se apropie de o schimbare, dar opoziția cu Neptun din Casa a șaptea îți dă multe planuri peste cap. Problema este că și tu s-ar putea să produci confuzie în viețile celor dragi. Nu este o zi bună pentru decizii importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale prima jumătate OCTOMBRIE 2024. Eclipsa de Soare aduce întâmplări predestinate tuturor zodiilor

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?