Gelozia nu are limite cu Venus în Scorpion! Recomandări importante pentru fiecare zodie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Până pe 17 octombrie, Venus va tranzita enigmaticul semn al Scorpionului. Anastasia, astrolog internațional, ne spune îndrumările pentru fiecare zodie.

În mitologie, Venus este întruchipată de Afrodita, zeița iubirii și frumuseții. Ce simbolizează în astrologie? În astrograma unei femei, Venus dezvăluie feminitatea, felul în care iubește și tot ceea ce aduce plăcere. În cazul unui bărbat, ea reprezintă tiparul de femeie pe care acesta o caută pentru a se îndrăgosti sau a se căsători. Însă Venus nu se rezumă doar la iubire, frumusețe și plăcere. Ea guvernează și sfera financiară, dar și conflictele. Afrodita avea puterea nu doar de a provoca războaie, ci și de a le încheia.

Arhetipul Scorpionului este cel al regenerării, al păsării Phoenix, al secretelor, misterelor și al suferințelor acute. Cei care au marcaj scorpionic în astrogramă sunt atrași de tot ceea ce implică dramă și de lipsa unei existențe liniare. În această perioadă, tendințele de gelozie, obsesie și extremism se vor accentua. Venus în Scorpion ne inspiră să creăm scenarii intense, în timp ce dorința pentru plăcere va deveni mai puternică. Cei cu marcaje de Scorpion simt o teamă profundă de trădare și pierdere.

Tranzitul ne oferă oportunitatea de a fi sinceri și autentici. O persoană cu Venus în Scorpion respinge cu fermitate lipsa de autenticitate și de adevăr. Arhetipul Scorpionului știe că vine iarna, dar la fel de sigur știe că vara va veni după ea. De aceea, se arată profund devotat în relații și muncă. Iubirea va căpăta nuanțe surprinzătoare și profunde până pe 17 octombrie.

Iată care sunt recomandările pentru fiecare zodie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus se află în casa a opta. Râvnești după pasiune și intensitate. Ți-ai dori să te conectezi la un nivel mai profund în relația pe care o ai. Ai putea să te simți atras de persoane care lucrează în domenii mai bizare. Un alt aspect este că pot apărea discuții legate de bani.

Taur/Ascendent în Taur

Cu Venus în casa a șaptea, poți face negocieri, să semnezi contracte sau să cauți clienți noi. Te simți mai atras de angajamente. De exemplu, poate fi vorba despre o relație pe termen lung. În plus, schimbările din zona relațională pot aduce ajustări și la locul de muncă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În săptămânile următoare, vei fi preocupat să rămâi cu picioarele pe pământ. Cum o să faci acest lucru? Îi ajuți pe oamenii din viața ta, faci programări la medic pentru ei, îi ajuți cu plata taxelor. Venus în casa a șasea îți concentrează atenția către a oferi servicii altora.

Rac/Ascendent în Rac

Venus se află în casa a cincea. Ai putea fi mai inspirat decât de obicei. Poți să încerci un stil vestimentar mai diferit sau să ieși la întâlniri. Te orientezi către lucrurile care îți aduc plăcere. Mai mult decât atât, o să îți dorești o schimbare în ceea ce privește situația de locuit și familia.

Leu/Ascendent în Leu

Cu Venus în casa a patra, poți face îmbunătățiri în locuință. Redecorează, aruncă lucrurile care nu îți mai folosesc, cumpără niște obiecte de artă. Este posibil să apară sentimentul de nostalgie. Dacă ești într-o relație, ai putea să o îmbunătățești în această perioadă.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este o perioadă în care te vei simți inspirat. Un exercițiu bun pentru tine este cel al scrisului. Oamenii ți se vor destăinui mai mult, iar tu vei deveni un mediator al conflictelor. Totodată, există posibilitatea să negociezi mai mult în timpul acestui tranzit.

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, este în casa a doua. Îți vei prioritiza valorile. Venus te-ar putea încuraja să investești în zone care țin de frumusețe, dar și în lucruri care îți aduc confort. Dacă ești interesat de zona ezoterică, ai putea să îți îmbunătățești cunoștințele, poate cumpărând ceva legat de acest domeniu.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești vedeta acestui tranzit. De ce? Pentru că Venus se află în semnul tău și îți aduce mai multă carismă, mai mult magnetism și mai multă atractivitate. Este posibil să primești mai multe complimente. Îți dorești să îți îmbunătățești aspectul fizic și să devii mult mai vizibil.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Venus în casa a douăsprezecea, te simți mai spiritual. Nevoia principală va fi aceea de a te înțelege mai bine. Ai putea să mergi la terapie. Simți mai multă claritate în ceea ce privește lucrurile care îți priesc și care nu.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În săptămânile ce urmează, vei vrea să te întâlnești cu prietenii și să ieși mai mult prin oraș. Viața ta socială poate accelera. Totodată, ai putea avea o deschidere către noi prietenii sau relații. Într-o notă mai puțin plăcută, poate apărea mai multă gelozie și negativitate.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus din casa a zecea îți creează o dorință puternică pentru plăcere în zona profesională. Nu cauți doar un loc de muncă, ci o carieră. Ești determinat să te conectezi cu persoane autoritare. Oamenii vor fi mai dornici să te ajute și să îți ofere ceea ce cauți. Poate apărea gelozie la locul de muncă.

Pești/Ascendent în Pești

Cu Venus în casa a noua, ești încurajat să călătorești și să crești. Dorința ta de conexiune cu persoane din alte culturi va fi stimulată. Poți călători alături de persoana iubită sau să întâlnești pe cineva nou în timpul acestor expediții.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale prima jumătate OCTOMBRIE 2024. Eclipsa de Soare aduce întâmplări predestinate tuturor zodiilor

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?