Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să bage nimic sub preș
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic 30 septembrie. Ce mesaje primesc următoarele zodii?

Youtube video image

La sfârșitul lunii septembrie, Marte în Rac formează un trigon cu Saturn din Pești, iar mesajul astrelor pare a fi: "Luați-vă o pauză, nu vă grăbiți, învățați să trăiți în momentul prezent." Acest aspect astral poate fi benefic pentru unii, care chiar au nevoie să se oprească și să își regăsească echilibrul, însă pentru alții poate fi frustrant, deoarece simt nevoia de acțiune și schimbare.

Astrele ne sfătuiesc să încetinim, atât la nivel fizic, cât și emoțional. Răbdarea devine un aliat prețios, iar acțiunile noastre vor fi ghidate de ceea ce simțim în interior.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie sa dea din casă

Balanță/Ascendent în Balanță

Dacă ți s-au promis lucruri la locul de muncă și nu se întâmplă încă nimic, încearcă să te gândești că nu au intrat zilele în sac. Trebuie să ai răbdare, fiindcă se vor petrece când trebuie. 

Ne apropiem de luna octombrie. Obiceiuri și superstiții de care să ținem cont neapărat

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău și face trigonul cu Saturn, așa că luptele pentru alții trebuie duse doar dacă ai și tu ceva de câștigat. Sună ciudat, dar nu uita că toată lumea are un interes, un scop, un obiectiv. Doar că mai sunt momente în care ne mai prostim. Azi să nu ai impresia că vrei să salvezi pe cineva doar ca să fie, ci trebuie să îți urmezi interesul. 

Manifestăm sau nu în timpul eclipselor? „Vechile povești spun că nu e bine!”

Săgetător/Ascendent în Săgetător

S-ar putea să îți dai seama de anumite greșeli pe care le faci pe plan financiar, iar la acest lucru te poate ajuta familia și poate chiar și partenerul. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o zi foarte bună pentru a închega o relație, pentru a comunica cu persoana iubită despre cele mai importante subiecte, pentru a nu mai evita fricile ori pentru a nu mai băga sub Pres tot felul de chestii care vor ieși la iveală exact când îți va fi lumea mai draga. Iar dacă ai cunoscut pe cineva, nu grăbi relația respectivă. 

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Relația față de colegi trebuie să fie una cât mai obiectivă. Să te înțelegi, să glumești, dar trebuie să înțelegi expresia "Frate, frate, dar brânza e pe bani!". Trebuie să mai ai și alt lucru în vedere: Să nu ai tendința astăzi să depui mai mult efort pentru activități care nu își au rostul. Cu alte cuvinte, trebuie să îți dai seama ce este prioritar cu adevărat. 

Pești/ Ascendent în Pești

Trigonul dintre Marte și Saturn din semnul tău pe tine te sprijină foarte mult, pentru că te ajută să pui pe primele locuri și partea personală. Nu doar muncă, muncă, muncă! Vei fi mai atent și la nevoile tale sufletești, dar și la ale altora. 

Mercur în Balanță ne aduce pacea mult dorită. Cum ne sprijină acest tranzit?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Cum să facem față eclipselor? Un ghid util de supraviețuire

Dacă în septembrie am avut parte de o Eclipsă de Lună,...


Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

pixel