Fondatorul Pink Floyd este acuzat în SUA de crime, amestec în alegeri şi propagandă
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Fondatorul celebrei trupe Pink Floyd este acuzat de mai multe fapte penale în SUA.

Unul dintre fondatorii trupei britanice de rock "Pink Floyd", Roger Waters, a acuzat Statele Unite ale Americii de comiterea de crime, amestec în alegeri şi propagandă. El a făcut această declaraţie într-un interviu acordat revistei "Rolling Stone", care a fost publicat marţi. "Noi (SUA - nota TASS) suntem de cel puţin zece ori mai răi decât toţi ceilalţi. Omorâm mai mulţi oameni. Ne amestecăm în alegeri mai des decât alţii.

Noi, imperiul american, facem toate aceste gunoaie" - a declarat Waters. Fondatorul "Pink Floyd" a denunţat şi propaganda occidentală. El a acuzat SUA de acuzaţii neîntemeiate la adresa Rusiei, inclusiv de amestec în alegerile americane. Waters a numit evenimentele din Ucraina drept o consecinţă a incapacităţii ţărilor occidentale de a negocia. "Aceşti oameni nu ar trebui să moară. Şi Rusia nu ar trebui să fie împinsă să invadeze Ucraina, după ce a încercat să o evite timp de 20 de ani, propunând măsuri diplomatice guvernelor occidentale" - a adăugat acesta.

Paul McCartney, o legendă a muzicii britanice şi un artist extrem de activ, a împlinit 80 de ani

Când avea 25 de ani, Paul McCartney îşi imagina în cântecul 'When I'm Sixty Four' că atunci când va ajunge la bătrâneţe va avea parte de o viaţă liniştită de pensionar. Legendarul muzician britanic, care a rămas de atunci un artist extrem de activ, va împlini vârsta de 80 de ani sâmbătă, cu o săptămână înainte de a susţine un concert la Festivalul Glastonbury, informează AFP.

Artistul va deveni cel mai vârstnic cap de afiş din istoria celebrului festival muzical, care atrage zeci de mii de spectatori în sud-vestul Angliei. 'Publicul numeros de la Glastonbury m-a făcut întotdeauna să mă gândesc la o scenă de bătălie medievală', declara Paul McCartney pe Twitter la sfârşitul lunii martie.

Acel concert va avea loc la 10 zile după încheierea turneului său intitulat 'Got Back Tour', în timpul căruia muzicianul britanic a umplut stadioane din Statele Unite timp de o lună şi jumătate. Nedorind să renunţe deocamdată la scenă, celebrul membru al trupei The Beatles, care susţine concerte solo de peste 50 de ani, a trebuit totuşi să facă o pauză în timpul pandemiei de COVID-19. El s-a retras atunci în ferma pe care o deţine în sud-estul Angliei alături de una dintre fiicele lui, Mary, şi de patru dintre cei opt nepoţi ai săi. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!

Zeițele interioare ale fiecărei femei. Cu ce te identifici?

Cu ce zeiță semeni și ce spune asta despre tine?


Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel