Fantomele celebrităților și locurile unde au fost văzute. Se mai află preferații noștri printre noi?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Unele celebrități continuă să iubească faima chiar și după ce părăsesc această lume. Iată câteva spirite ale celebrităților care ar putea fi încă alături de fanii acestora!

Când vine vorba despre celebritățile noastre preferate care au părăsit această lume, uneori sperăm că sunt încă printre noi și vor apărea să ne lumineze ziua. Chiar dacă nu le mai putem vedea trupurile fizice, spiritul lor ar putea căuta în continuare să rămână în lumina reflectoarelor. Iată despre cine este vorba!

1. Amy Winehouse

Când vine vorba de Amy Winehouse, pare că spiritul ei te găsește. În 2011, The Sun a relatat că Pete Doherty a fugit la Paris după ce fantoma ei a apărut de "trei sau patru" ori în apartamentul său din Londra. Și în 2018, tatăl ei a spus că spiritul fiicei sale a vizitat casa familiei lor din Kent. "Îl simt pe spiritul ei cum vine și se așază la capătul patului meu. Stă acolo și arată exact ca ea, cu fața ei frumoasă și mă privește. Îi întreb, ’Ești bine?‘ pentru că simt o ușoară neliniște când e acolo", a spus Mitch Winehouse într-un interviu pentru The Sun, adăugând că puțin după ce a murit, a început să-l simtă prezent sub forma unei ciori.

2. Walt Disney

În timp ce se spune că mai multe fantome bântuie Disneyland, una dintre ele este chiar Walt Disney însuși. Există chiar dovezi fotografice și video care circulă pe internet. Walt a murit în 1966 și era pasionat de trenuri. Un fost angajat numit Darrold Wagner a relatat despre Disneyland Railroad, care înconjoară parcul: ”Centrul de comandă al trenurilor are un tablou care arată poziția lor pe traseu. Târziu în noapte, într-un colț îndepărtat, apărea un tren pe tablou și fluierul începea să sune, chiar dacă nu exista niciun tren acolo. Bătrânii obișnuiau să spună 'Acela este trenul lui Walt'.” Wagner a povestit și că ”Lillian Disney, soția sa, se asigura că Walt nu fuma în zonele publice frecventate de copii, așa că obișnuia să iasă să fumeze pe scările din spatele apartamentului său”. După moartea lui Walt, un supraveghetor de securitate simțea miros de fum de țigară aproape în fiecare noapte în acea zonă și a încercat să prindă presupusul fumător, dar fără succes. Se credea că era Walt care fuma în secret ultima țigară. El a fost observat în tot parcursul parcului, la Fantasyland, în conacul bântuit și în vechiul său apartament de deasupra stației de pompieri.

3. Marilyn Monroe

Se spune că Marilyn Monroe bântuie casa din Brentwood, locul unde a fost găsită moartă pe 4 august 1962, din cauza unei supradoze. Alături de câinele ei iubit, Maf. Se spune că se aud plânsetul fantomatic al câinelui din curtea exterioară și zona piscinei, iar Marilyn a fost văzută pe întreaga proprietate. Cu toate acestea, nu pare să îi placă să rămână acasă, deoarece oamenii au raportat și apariții ale spiritului lui Monroe în camera 1200 a hotelului Roosevelt. Hipodromul de pe cheiul din Santa Monica este un alt loc despre care se zvonește că ar fi bântuit. Există rapoarte conform cărora Marilyn apare în oglinzi, cu legenda care spune că dacă vizitezi hipodromul noaptea târziu și privești oglinzile de pe carusel, poți surprinde o privire a lui Monroe stând pe bancă sa preferată lângă standul de cadouri, conform Experience First. Alții au vizitat cripta ei la cimitirul Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park, în speranța că vor găsi o experiență paranormală.

Citește și DOUĂ dintre cele mai mari mistere ale lumii rămase nerezolvate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

TREI mistere nerezolvate. Avioane care au dispărut fără urmă

Misterele aviatice sunt pur și simplu fascinante, nu-i...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel