''Faceţi în continuare presiune'', îndeamnă Greta Thunberg la cinci ani de la debutul protestelor pentru climă
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
În acest moment, Pluto din Capricorn îi tranzitează Mercurul din harta natală a activistei, ceea ce înseamnă că vocea sa va fi și mai puternică. 

Astrologul Daniela Simulescu atrăgea atenție, încă din 2022, că tranzitul lui Saturn în Pești(2023-2026) ne va obliga să ne întoarcem către mediu. S

”Peștii sunt ultimul semn al zodiacului, e o închidere de ciclu, e ultimul ceas. Deci este ultimul ceas al omenirii și când Saturn va intra în Pești, ne va arăta că nu mai putem să tragem, că am exagerat cu obiceiurile, cu modul de trai. Cu Saturn în Pești, va deveni realitate de tot ce ține de schimbările climatice: e momentul în care, dacă nu schimbăm ceva, nu-i a bună. Semnul Peștilor reprezintă apa, care reprezintă viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama de ultimul ceas în multe domenii. Peștii au legătură cu apa, cu izolarea, cu resursele” a mai atenționat astrologul. 

Momentan, Saturn este retrograd, ceea ce înseamnă că puterea lui este și mai mare. 

Activista suedeză pentru climă Greta Thunberg i-a îndemnat pe militanţi să intensifice presiunea în lupta pentru combaterea crizei climatice, într-un mesaj transmis la cinci ani de la prima ei grevă şcolară, punctul de pornire al unei mişcări globale, informează DPA. Chiar dacă am arătat iar şi iar că suntem milioane de oameni de pe tot globul care cerem schimbare, omenirea nu se îndreaptă spre direcţia bună, a scris activista de 20 de ani vineri pe reţelele de socializare, unde este urmărită de milioane de persoane.

Thunberg, care avea 15 ani când a început să lipsească de la şcoală ca să protesteze în faţa Parlamentului suedez, a spus că ne apropiem de punctele critice planetare mai rapid decât a fost anticipat. Trebuie să facem în continuare presiune şi să nu-i lăsăm pe oamenii de la putere să sacrifice oameni nevinovaţi şi planeta de dragul profiturilor şi a lăcomiei, a scris ea. Avem nevoie disperată de acţiune climatică radicală pentru a salva ceea ce poate fi salvat şi a limita pe cât posibil efectele dezastruoase ale crizei climatice pe care oamenii o trăiesc deja, a spus tânăra suedeză.

Citește și Peștii, adevărații supraviețuitori ai zodiacului! Opinia unui astrolog despre natura lor revoluționară

Ea a îndemnat mişcarea Fridays for Future să exercite mai multă presiune asupra liberilor globali. Thunberg a protestat pentru prima dată în faţa Parlamentului din Stockholm pe 20 august 2018 solicitând mai multe măsuri climatice din partea liderilor politici. În câteva luni, acţiunile individuale s-au extins într-o mişcare internaţională cunoscută sub denumirea Fridays for Future, în cadrul căreia mii de tineri din toate colţurile globului au demonstrat pentru politici climatice mai eficiente. Thunberg a absolvit liceul vara aceasta, dar continuă să protesteze în fiecare vineri, după 261 de săptămâni de la debutul acţiunilor.

Sursă foto: AGERPRES/(AS-autor: Simona Tatu, editor. Codruţ Bălu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

pixel