Programul activităților din weekend. 'Străzi deschise' pe Calea Victoriei
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
În weekend, Luna va tranzita semnul Berbecului! Un aspect nemaipomenit pentru activități multiple!

Ne apropiem de un careu între Soarele din Leu și Jupiter din Taur. Pentru chestiunile administrative și treburile gospodărești, nu va fi unul potrivit. Însă pentru distracție și sport cu siguranță! Așa că vă invităm să profitați de acest weekend. 

Expoziţii de pictură, spectacole de teatru şi ateliere de lectură se vor derula, în weekend, pe Calea Victoriei, în cadrul programului 'Străzi deschise - Bucureşti, promenadă urbană'. Potrivit unui comunicat al ARCUB transmis, vineri, AGERPRES, programul artistic pe Calea Victoriei debutează, sâmbătă, de la ora 10,00, în zona statuii Iuliu Maniu, cu 'Menestreli pe şevalet', o serie de demonstraţii de pictură pe pânză şi acuarelă ale Asociaţiei Artiştilor Plastici Bucureşti. În ambele zile de weekend, membrii asociaţiei vor împărtăşi câteva dintre secretele lor şi vor introduce publicul în tainele artei firului de mătase. Programul asociaţiei include şi o expoziţie de pictură a artiştilor plastici.

Calendar astrologic 7-13 august 2023: Careu Venus-Uranus

Tot sâmbătă, de la ora 17,00, în zona Muzeului Naţional de Artă al României, Biblioteca Metropolitană Bucureşti invită trecătorii la ateliere de lectură şi creaţie, dedicate publicului de toate vârstele. Activităţile organizate de bibliotecarii instituţiei vor stimula imaginaţia participanţilor şi vor culmina cu un spectacol de teatru de păpuşi al Teatrului 'Licurici'. Programul de seară, în ambele zile de weekend, este rezervat operelor lui Ion Luca Caragiale. Iubitorii de teatru vor avea ocazia să redescopere autenticitatea şi farmecul teatrului românesc, prin spectacolele-lectură interactive 'O scrisoare pierdută' şi 'D'ale carnavalului', derulate în cadrul proiectului 'Ochii minţii'. Reprezentaţiile sunt programate sâmbătă, respectiv duminică, de la ora 18,00 şi vor avea loc pe parcursul a două ore, în zona din apropierea Muzeului Naţional de Istorie a României.

Previziuni astrologice 7-13 august. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Şcoala de Artă Bucureşti invită publicul să admire expoziţii de pictură, grafică, design vestimentar, decoraţiuni interioare, precum şi explorările în lumea culorilor ale Secţiei pictură copii, la sediul situat pe strada Cuza Vodă nr. 100. Expoziţiile pot fi vizitate în ambele zile de weekend, în intervalul orar 10,30-21,30. Şi în acest weekend bucureştenii au ocazia să viziteze expoziţiile deschise la Casa Filipescu-Cesianu a Municipiului Bucureşti: 'Muzeul Vârstelor - de la copilărie la senectute', 'În apropierea sfinţilor. Frescele Mănăstirii Văcăreşti după 40 de ani', 'Povestea unei biserici de mahala. Sf. Nicolae-Udricani'. Expoziţiile sunt deschise publicului în intervalul orar 10,00-17,30. În acest weekend, pe durata restricţiilor instituite, se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe strada Sevastopol, strada Gheorghe Manu, bulevardul Dacia, strada Ion Câmpineanu, bulevardul Regina Elisabeta, strada Ştirbei Vodă, între Calea Victoriei şi Dem. I. Dobrescu.

Traficul Societăţii de Transport Bucureşti va fi deviat, fără afectarea călătorilor. Se va permite accesul riveranilor către domiciliu, precum şi către unităţile economice din zonă, conform indicatoarelor montate temporar pe durata restricţiilor pe strada Frumoasă, între strada Sevastopol şi Calea Victoriei, strada Gina Patrichi, între bulevardul Lascăr Catargiu şi Calea Victoriei, Calea Griviţei, între strada Constantin Budişteanu şi Calea Victoriei, accesul auto al riveranilor fiind redirecţionat către aleea din faţa Palatului Ştirbei, ulterior către strada Banului. Traficul rutier pe Calea Victoriei se reia de sâmbătă, de la ora 22,00, până duminică la ora 9,00. Pentru siguranţa participanţilor la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă maşini se închid şi pistele de biciclete.

Sursă: AGERPRES/(AS-autor: Iulia Carciog, editor: Mihai Simionescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

pixel