Etalările tarotologilor pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce mesaje au cărțile pentru această zi specială?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Află ce mesaje transmit cărțile de tarot pentru Ziua Îndrăgostiților. Vei avea parte de dragoste astăzi?

În toată lumea, astăzi este sărbătorită dragostea. Chiar și noi la Astrosens.ro ne ocupăm de asta! Ne-am gândit să vă oferim și câteva mesaje de tarot, pentru a vă ghida în această zi în care dragostea plutește în aer, mai mult decât de obicei. Dar să nu uitați că iubirea trebuie celebrată zilnic, nu doar o dată pe an!

Iată ce ne spun tarotologii despre această zi!

1. Un tarotolog ne anunță că energia pentru această zi specială este cea a cărții ”Regele de Cupe”. Iubirea va curge în inima și viața ta. Te vei bucura de niște mesaje și apeluri telefonice pline de romantism.

O să experimentezi dragostea și grija cum nu ai mai făcut-o până acum. Aceasta va veni de la o persoană sau din situațiile de care ești înconjurat. Te vei simți iubit ca nimeni altcineva. 

Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Află cu cine te potrivești în funcție de zodie!

2. O altă etalare ne anunță că vibrația zilei se învârte în jurul cărții ”Steaua”. Energia acestei cărți se bazează pe conexiunea pe care o avem cu spiritualitatea. Înseamnă speranță și noutate. Mesajul cărții ”Steaua” îți cere să te conectezi cu sinele tău autentic și să te lași ghidat către un scop cu însemnătate. Trebuie să strălucești! Cu siguranță, o să te simți optimist și plin de încredere că totul va fi bine în viitor. Poți face planuri pe termen lung în ceea ce privește direcția în care te îndrepți. Îți împlinești visele și scopurile cu o nouă energie. O să ai credința unui viitor mai bun. Numerologia acestei cărți de tarot este 17, care exprimă abundență, putere și a învăța cum să te lași purtat de val. 

Plănuiești o cină romantică de Ziua Îndrăgostiților? Ai nevoie de aceste INGREDIENTE!

3. Mesajele îngerilor de Ziua Îndrăgostiților

Există un plan divin pentru binele tău suprem. Chiar și atunci când lucrurile par nesigure sau provocatoare, trebuie să știi că există cineva care are grijă de tine. Renunță la griji!

Ai încredere în tine și în abilitățile pe care le ai. Ai puterea să depăsești orice obstacol. Îmbrățișează necunoscutul cu încredere. 

RITUALURI și AFIRMAȚII de iubire. Folosește aceste practici pentru a fi înconjurat de dragoste

4. Un alt tarotolog ne vorbește despre persoana care vrea să-ți fie alături de Ziua Îndrăgostiților. Această persoană este stabilă fizic, psihic și emoțional. Are totul pus la punct și o situație financiară destul de bună. Chiar dacă pare că omul acesta are totul, îi lipsește angajamentul. Dar vrea să vină cu o ofertă către tine. Se gândește serios la acest aspect. S-ar putea să vă fi întâlnit prin intermediul unui conflict.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel