Etalare tarot pentru nativii Rac. Ce îi așteaptă până pe 22 iulie, când Soarele iese din semnul lor?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Perioada următoare este marcată de introspecție, clarificare emoțională și oportunități de colaborare și armonie în relații.

Vrei să știi ce îi așteaptă pe acești nativi în perioada următoare? Iată ce cărți de tarot li se potrivesc Racilor, până când Soarele le va părăsi semnul.

Metode de etalare a cărților de tarot. Ce trebuie să știm?

Regele de Cupe (King of Cups)

Această carte reprezintă un bărbat sau o energie masculină care este calmă, empatică și stabilă emoțional. Regele de Cupe sugerează că vei întâlni sau vei fi influențat de cineva care își exprimă sentimentele într-un mod controlat și înțelept. Este un moment potrivit pentru a învăța să echilibrezi rațiunea cu emoțiile și să cultivi o abordare calmă și iubitoare față de viață.

Ce trebuie să știm despre tarot? Informații utile

Patru de Cupe (Four of Cups)

Această carte indică o perioadă de reflecție și contemplare asupra emoțiilor tale interioare. Poate fi o vreme în care te simți puțin deziluzionat sau plictisit de situațiile actuale. Patru de Cupe te îndeamnă să te deschizi la noi perspective și oportunități care pot fi mai aproape decât crezi, dar pe care le poți neglija în starea ta actuală.

Șapte de Săbii (Seven of Swords): Această carte semnifică necesitatea de a fi precaut în situațiile tale sociale sau relaționale. Șapte de Săbii te avertizează să fii atent la cine îți este alături și să eviți situațiile în care s-ar putea să fii înșelat sau manipulat. Este un moment pentru a-ți apăra interesele și a fi prudent în alegerile tale.

Nouă de Cupe (Nine of Cups): Această carte este cunoscută drept "cartea dorințelor împlinite". Nouă de Cupe reprezintă împlinirea personală și satisfacția emoțională. Indică faptul că eforturile tale anterioare și investițiile emoționale vor fi răsplătite într-un mod pozitiv. Este un moment favorabil pentru a te bucura de realizările tale și pentru a sărbători succesul tău într-un mod care să te facă fericit.

Cele mai importante cărți de DRAGOSTE din tarot. Ce semnificații au?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel