Etalare tarot. Mesaje importante. Ce trebuie să afli în iunie 2022
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Luna iunie vine cu mesaje importante pentru fiecare semn zodiacal. Ce anume ar trebui să afli în iunie? Citește mai jos.

Luna iunie este o lună a schimbărilor, o lună în care dacă trecem peste blocaje și peste provocări, ni se deschide drumul către îndeplinirea visurilor. Să fim atenți la ce anume ne spune intuiția. Avem mai jos etalarea lunii iunie din perspectiva unui specialist internațional în tarot, spiritualitate, astrologie, dar și conexiune spirituală cu îngerii.

Berbec/ Ascendent în Berbec

E vorba despre propria ta dezvoltare, o să îți dai seama ce decizie trebuie să iei. Nu o să te mai macini, o să începi să te schimbi și să revii pe calea pe care ți-o doreai dintotdeauna. 

Taur/ Ascendent în Taur

În a doua jumătate a lunii veți avea niște revelații, o să luați legătura cu propriul vostru interior într-un mod mai eficient, o să înțelegeți de ce anume ați acționat, dacă a fost bine ce ați făcut. E vorba de maturitate spirituală.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Ceva stresant care a fost ca o corvoadă în ultimele zece luni, o să își găsească rezolvarea. Te vei împăca cu cineva și asta o să te ajute, va fi extrem de important, precum o legătură karmică.

Rac/ Ascendent în Rac

E posibil săapară o care nu o să îți placă, însă te va pune pe gânduri, iar în momentul în care te vei gândi, o să fii conștient de ce anume trebuie să faci.

Leu/ Ascendent în Leu

O să ai o inspirație fantastică. De-a lungul întregii luni ți se oferă posibilitatea de a intra în contact cu inspirația divină, e posibil să poți să ieși din zona de confort. O să fii ghidat, vei primi toată puterea necesară.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

S-ar putea să primești niște vești importante, s-ar putea să intri în contact cu acea parte din tine pe care ai învinovățit-o. O să îți dai seama că ce a fost în trecut rămâne în trecut și tot ce contează e prezentul tău minunat.

Balanță/ Ascendent în Balanță

E posibil ca pentru prima dată în viața ta să îți dai seama ce anume e cu adevărat important pentru tine, e ca și cum te trezești dimineața și știi exact ce anume trebuie să schimbi.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Este extrem de important pentru tine să vorbești luna asta, să comunici, ai tot spiriinul de care ai nevoie, trebuie doar să spui. Felul în care te vei exprima și felul în care vei face ceea ce îți place te va ajuta. Lasă temerile în trecut și privește spre viitor.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Păstrează-ți calmul și încearcă să nu te bagi în conflicte. Acceptă și ce spun ceilalți. Vei simți multă pasiune, încearcă să răspunzi în cel mai bun și mai frumos mod provocărilor. Exprimă ceea ce simți fără negativitate.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Nu îți pierde încrederea, nu îți ignora visurile. E posibil să ca viața să ți se pară grea, însă nu te opri. Nu te lăsa afectat psihologic de ce se întâmplă. E momentul să fii înțelept, să treci peste blocajul pe care ți-l aduce luna iunie. Pe finalul lunii o să fie mai bine.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Probabil că ai fost foarte îngrijorat. E posibil să fi fost stresat cu munca și cu banii, dar și cu emoțiile tale. Însă luna aceasta trebuie să îți reamintești că nu e cazul să te grăbești cu nimic. Luna asta se vor rezolva problemele legate de serviciu și de bani. Încearcă lucruri noi.

Pești/ Ascendent în Pești

În prima parte a lunii iunie, o să îți vină o idee din senin. Asta o să te facă să stai pe picioarele tale, să te simți puternic, să te simți bine cu tine însuți.

sursă: YouTube, Sasha Bonasin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel