Etalare TAROT iunie 2022, previziuni pentru toate zodiile, „o lună eliberatoare”
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Avem mai jos predicțiile cărților de tarot pentru toate zodiile pe luna iunie, care se anunță a fi o lună „eliberatoare” pentru mai mulți dintre nativi. Este vorba despre calea spirituală, alegerile și schimbările pe care le vom face, dar și faptul că până la urmă, toate răspunsurile pe care le căutăm sunt în noi înșine. Detalii mai jos. 

Etalare TAROT. Previziuni pentru toate zodiile în luna iunie 2022

Berbec/ Ascendent în Berbec

E momentul să începi, să începi chiar acum. Ai oportunități peste tot în jurul tău, pur și simplu trebuie să treci la treabă, să îți verși energia în lucrurile care contează pentru tine. Încearcă să atragi mai mult pentru tine, permite-ți să lupți pentru tine însuți. Ai mai multe planete în acest semn care îți dau forța necesară pentru a putea „muta munții din loc”.

Taur/ Ascendent în Taur

S-ar putea să ai revelații cu privire la cum anume ai vrea să fie viața ta în viitor, ce anume vrei să faci pe mai departe. Cum a fost viața ta până acum și cum ai vrea să o schimbi în viitor. O să lucrezi cu „cine ești tu” și cel mai important lucru în iunie este că o să te accepți, cu bune și cu rele. Luna iunie vine cu sinceritatea față de propria ta persoană. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Nu e nevoie în iunie să te apuci să faci neapărat ceva nou în iunie, ceva ieșit din coumun, ci mai degrabă să abordezi diferit ceea ce faci deja. Să schimbi puțin unghiul din care privești lucrurile, să acționezi diferit. Treci peste furia pe care e posibil să ți-o fi provocat-o o persoană la un moment-dat în trecut. Lasă fricile deoparte și vezi și partea plină a paharului. 

Rac/ Ascendent în Rac

E posibil ca pe calea ta spirituală, pe drumul vieții tale să se întâmple ceva, să se termine un ciclu. E posibil să înveți ceva nou acum, poate că te întorci la școală, poate înveți din noi experiențe. E posibil să intri în contact cu emoțiile tale, cu cele mai ascunse trăiri ale tale pe care nu ai fi vrut să le afle și ceilalți. Poate ar trebui să țintești mai sus. Nu îți înțelegi încă propria putere.

Leu/ Ascendent în Leu

E posibil să pleci pe drumul tău, să mergi înainte, să te decizi să îți urmezi calea fără să îți mai pese de nimic. Nu mai vrei ca nimic să te tragă în jos. Îți îmbrățișezi imperfecțiunea. S-ar putea să ai o lună eliberatoare. Noi începuturi se ivesc în fața ta și deși s-ar putea să simți puțină frică, o să vezi că vei înțelege mult mai bine unde te duc propriile tale alegeri.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

S-ar putea să primești în sfârșit acea experință pe care o căutai. Nu sări disperat, nu te arunca cu totul, ci mai degrabă mergi cu pași mici, încearcă să fii precaut în iunie. Pregătește-te să simți doza imensă de pasiune, însă încearcă să ți-o adaptezi astfel încât să nu fie mistuitoare. E posibil ca persoana pe care o căutai, un prieten poate, să fie disponibil(ă) pentru a trece la următorul nivel. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

E posibil ca totul să meargă excelent pentru tine în luna iunie, pentru că vei găsi în sfârșit echilibrul acela pe care îl căutai. Această lună are efectul unei guri de aer proaspăt într-o dimineață la munte când după multe frământări îți vei da seama că toată fericirea și validarea pe care o căutai în exterior, trebuia să plece de fiecare dată din interiorul tău. Această conștientizare te va elibera.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

E posibil să treci la următorul nivel, însă numai dacă poți să faci un pas către propria ta fericire, dacă te extragi singur din starea aia de mizerie, de necaz, de „toate mi se întâmplă numai mie”. S-ar putea să primești sprijin de la o persoană care va dori și ea să te scoată de acolo, să te ajute să îți dai seama ce contează cu adevărat pentru tine.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Tu nu trebuie să faci multe lucruri în iunie deoarece astrele și strămoșii tăi se sprijină. Rămâi acolo unde ești și lucrurile se vor întâmpla exact așa cum îți dorești. S-ar putea să fii foarte practic și asta te va ajuta. Nu ai niciun motiv să îți faci griji, mergi înainte. Ai încredere în intuiția ta și în ce are destinul pregătit pentru tine. O să fie o lună foarte frumoasă din toate punctele de vedere.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

O să ți se arate ceva minunat în legătură cu propriile tale credințe. E posibil să înveți dintr-o experiență pe care ai avut-o și nu a mers așa cum doreai. S-ar putea să fi încercat să schimbi anumite persoane sau să vezi lucrurile în altă formă decât erau ele. Abia acum îți dai seama cine erau cei care te înconjurau și poate că vei înțelege că e doar vina ta că ai avut așteptări și ai făcut tot felul de proiecții.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

E posibil să simți o mare doză de putere, de forță pură în luna iunie. Folosește-o cu înțelepciune. Nu îți fie teamă să iei decizii la serviciu și nici să preiei posturi în conducere. S-ar putea să fii chemat la tot felul de reuniuni, vei pleca în călătorii unde vei descoperi lucruri interesante atât pe plan personal cât și profesional. Luna asta trebuie doar să reții că poți să o faci. Ai tot ce ai nevoie înăuntrul tău. 

Pești/ Ascendent în Pești

Ai încredere în tine însuți, dar și în familia ta care e acolo gata să te sprijine orice s-ar întâmpla. E posibil, însă, să începi să îți gasești scopul, sensul în viață, ce anume vrei să faci mai departe, să găsești calea spre a descifra răspunsurile la întrebările pe care ți le-ai tot pus ție însuți de ceva timp încoace. Nu uita că în iunie rebuie doar să ceri și vei primi. 

Sursă: canalul de YouTube Soulful Revolution

Ai citit și despre simbolurile din tarot care îți pot descifra viața? Ce este mâna care iese dintr-un nor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel