ETALARE Amos. Mesaj pentru o zodie în luna martie: Nu ai nevoie de emoție, ci de raționament și logică
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Află ce mesaje i-a transmis tarotologul Amos unui nativ al zodiacului. Se confruntă cu foarte multe întrebări existențiale. Despre cine este vorba?

Pe canal său de YouTube @AMOSWISDOMTAROT, tarotologul Amos ne-a transmis cele mai importante mesaje pentru nativii Pești/Ascendent în Pești!

Iată care sunt previziunile în tarot pentru luna martie!

Cărțile pentru tine, nativule Pești, sunt ”Luna” și ”Steaua”. Acestea reprezintă două arcane majore în poziția ta. Ele reprezintă ”ceața”, dar și ”claritatea”.

Luna arată un zbucium interior și multe lucruri cu care nu te-ai împăcat sau nu reușești să te împaci. Cu toate acestea, nu ți-ai pierdut credința, care este reprezentată de Stea. Nu îți mai pui încrederea în oameni, dar aștepți intervenția divină în problemele tale.

Există o luptă între ceea ce simți și ceea ce ți-ai dori. Ai dorințe foarte mari. Cu toate acestea, te impiedici de niște limitări, te scufunzi într-un ocean al subconștientului tău.

”Ești în ceață cu drumul tău. Nu știi care este și ești nesigur. Care este scopul tău? Foarte multe întrebări existențiale aici în poziția Peștilor.”, afirmă Amos.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Nu înțelegi pe ce căi trebuie să mergi, nici dacă ai procedat corect. Totul este confuz.

Clarificări pentru situația în care te afli

Cartea este ”2 de Cupe”. Mai poate fi legat de o poveste de dragoste, o foarte mare iubire care îți creează nesiguranță. Consideri că există foarte multe secrete în relația ta sau în viața sentimentală.

Cu cărțile ”Cavalerul de Cupe” și ”10 de Spade”, Amos transmite că au fost mai multe tentative de a te împăca cu această persoană. Te simți blocat într-un cerc vicios. ”Cavalerul de Cupe” reprezintă o invitație către ceva nou și o anumită promisiune, dar tu nu mai crezi. ”10 de Spade” indică că tu te dai bătut în această luptă. Ai obosit.

Previziuni 2024. Amos, tarotolog: An bogat în schimbări economice mari

În povestea ta, ar putea fi o persoană care visează la ceea ce ai tu și te invidiază. Poate apărea o despărțire sau o separare de partener.

Mesajele îngerilor pentru tine

Oceanul - ”Marea albastră vorbește sufletului tău vindecându-te și liniștindu-te. Chiar și simpla închipuire că te scufunzi în pântecul vindecător al mării are efectele dorite. Dar este bine să petreci cât mai mult timp posibil lângă ocean. Permite puterii și frumuseții mării să te curețe de toate grijile și preocupările.”

Acest mesaj împreună cu cartea ”Luna” fac referire la subconștient, la lucrurile pe care le-ai ascuns.

Împământare - ”Când te detașezi de conștiența propriului corp și a lumii fizice, te desprinzi de pământ. Deși e o plăcere să plutești către cer, atenția și activitatea trebuie să fie îndreptate către pământ. Noi te ajutăm să echilibrezi aspectele spirituale și cele materiale, astfel încât să te bucuri de o viață pământească împlinită.”

Asta înseamnă că trebuie să fii foarte rațional, te sfătuiește Amos. Nu ai nevoie de emoție, ci de raționament și logică.

 

Citește și Melodii care vorbesc despre Întoarcerea lui Saturn. Ce putem extrage din versurile lor? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel