Energia nefastă a TREI bijuterii blestemate
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Există în jurul nostru multe lucruri inexplicabile. Citim din ce în ce mai des despre energia pozitivă și negativă. Însă ce anume o cauzează? De ce anume o putem lega? Vă prezentăm mai jos trei bijuterii marcate de un destin cel puțin macabru și a căror energie a dus, după cum spun poveștile, la moartea sau necazurile familiei care le dețineau. 

Trei dintre cele mai cunoscute bijuterii blestemate ne atrag atenția prin istoria lor încărcată de evenimente nefaste. Este vorba despre diamantul Kooh-i-Noor, putând fi tradus ca „Muntele de Lumină”, unul dintre cele mai mari diamante din lume, dar și o coroană care pornește din sânul familiei regale britanice și sfârșește prin a nimici dinastia Hesse, și nu în ultimul rând, un diamant cu nume de speranță care aduce exact opusul. 

Diamantul Koh-i-Noor 

Acest diamant își începe povestea în Asia. Au curs râuri de sânge pentru el și s-a spus că ar aduce ghinion oricărui bărbat care l-ar purta. În prezent este ținut alături de alte bijuterii ale coroanei în Turnul Londrei. Nici membrii familiei regale nu văd acest diamant prea des. Se spune că aduce necazuri, greutăți, multă durere. Toate reginele Marii Britanii care l-au purtat și-au îngropat bărbatul și cel puțin un copil, spun cei de la thecourtjeweller.com. Regina Elisabeta a II-a a refuzat să poarte acest diamant, invocând motive diplomatice, având în vedere că există controverse cu privire la intrarea în posesie a acestuia. 

Coroana „Strawberry Leaf” 

Se spune că oricine îndrăznește să poarte această coroană, va fi blestemat. A fost comandată de soțul Reginei Victoria, Prințul Albert, în 1861. Coroana trebuia să fie purtată de Prințesa Alice, cea de-a doua fiică a lor, la căsătoria cu Louise al IV-lea Hesse. Coroana avea un design de frunze de căpșune după cum îi spune și numele „strawberry leaf”. Însă Prințul Albert a murit de febră tifoidă chiar înainte de nuntă, lucru care a forțat ca totul să devină un eveniment extrem de restrâns, având în vedere că Regina Victoria era în doliu. A fost una dintre cele mai triste nunți ale timpurilor.

Prințesa Alice s-a mutat în Germania alături de soțul său. Acolo i-au murit doi dintre copii, ea însăși murind apoi de difterie la vârsta de 35 de ani. Coroana Hesse a rămas moștenire în familia soțului, fiind purtată de nora prințesei Alice, ducesa Victoria Melita. Copilul acesteia cu fiul lui Alice, Ernst, a murit, iar cuplul a divorțat curând, coroana ajungând la a doua soție a lui Ernst și mai apoi la copilul acestora. Povestea coroanei merge mai departe către urmașii acestora care călătoreau cu avionul. În timpul zborului una dintre prințese a născut prematur, apoi au întâmpinat probleme, trebuind să aterizeze forțat, lucru care a dus la prăbușirea avionului. Coroana a rămas intactă, în cutia sa. Toți călătorii, servitorii lor și membrii echipajului au murit. 

Diamantul Hope

Contrar semnificației numelui său, acest diamant numai speranță nu aduce. Este o piatră mare, albastră, cunoscută ca a fi blestemată, având o istorie înțesată de evenimente tragice. În prezent poate fi găsit la Muzeul Național de Istorie. Povestea sa se leagă de familia regală a Franței, care l-a pierdut în 1792 în timpul violențelor de atunci. După ce americanca Evalyn Walsh Mc Lean a cumpărat acest diamant, familia ei a început să cunoască declinul. Lui Evalyn i-a murit fiul cel tânăr, soțul a înșelat-o, apoi a murit și el, urmând ca afacerea familiei să intre în faliment. 

Există în jurul nostru obiecte care par a avea o energie a lor proprie, faptul că aflăm despre bijuteriile famiilor celebre este din cauza notorietății acestora, însă lucrurile sunt ceva mai complicate de atât și se întâmplă și la case mai mici. Bijuteriile, hainele, obiectele personale ale persoanelor capătă ceva din energia acestora, lucru care poate să se manifeste într-un fel sau altul, provocând diverse evenimente. Ai citit și despre faptul că nu e bine să păstrezi sub nicio formă hainele unei persoane decedate? Detalii aici! 

surse: thecourtjeweller.com, express.co.uk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

TREI mistere nerezolvate. Avioane care au dispărut fără urmă

Misterele aviatice sunt pur și simplu fascinante, nu-i...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel