Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 2 octombrie, se va petrece Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță. Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu și ce recomandări are pentru fiecare semn din zodiac.

Această Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Balanță, sună foarte bine în manual! De ce? Pentru că reprezintă un moment bun pentru un nou început, pentru a o lua de la capăt, pentru prospețime, pentru o nouă schimbare sau abordare. Când vorbim de Balanță, bineînțeles că vorbim de estetic. Vrem ca totul să arate frumos, să miroasă bine, să ne simțim perfect și să fie echilibru. Cu alte cuvinte, să fie pace!

Cu ocazia acestei zile, avem mai mulți actori implicați. Bineînțeles, Soarele, Luna și Nodul Sud, care se află în Balanță, dar și pe Mercur și pe Lilith. Ceea ce înseamnă că este cazul să facem noi o schimbare într-un domeniu pentru a căuta o balanță. Depinde doar de noi cum facem acest lucru. Atunci când Luna Nouă se petrece lângă o eclipsă, s-ar putea să ne ajute mai mult în comparație cu momentele când avem doar o Lună Nouă. 

O Lună Nouă are efecte cam jumătate de an, însă efectele cele mai serioase le putem vedea până când Nodurile Lunare vor ieși de pe această Axă Berbec-Balanță, în ianuarie 2025.

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe 2 octombrie. Daniela Simulescu: "Capul plecat e primul tăiat!”

Iată recomandările astrologului Daniela Simulescu pentru fiecare zodie și ascendent! 

Berbec/Ascendent în Berbec

Eclipsa de Soare se petrece în Casa a șaptea. Așa că este cazul să cauți o nouă abordare în relațiile personale, în primul rând. Nu te mai gândi doar la greșelile partenerului sau la ale celorlalți, ci ești îndemnat să vezi și partea pozitivă din ei. Trebuie să accepți că oamenii nu sunt roboți și că întotdeauna vin și cu părți bune, dar și cu unele mai neplăcute. Dar depinde doar de tine cum vei aborda de acum încolo relațiile.

Taur/Ascendent în Taur

Eclipsa de Soare se petrece în Casa a șasea. Este cazul să te gândești cum îți poți îmbunătăți stilul de viață. Cum poți să te iubești mai mult, astfel încât să fii și mai sănătos. Dar și cum să faci să te înțelegi mai bine cu colegii. Ce poți schimba din modul în care comunici sau te comporți? 

Cum te pregătești pentru eclipsa de Soare? Sfaturile prețioase ale unui astrolog

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa se petrece în Casa a cincea, acolo unde se află și guvernatorul tău. Deci e clar că poate fi un moment nemaipomenit pentru a vedea jumătatea plină a paharului. Casa a cincea discută despre acea iubire adolescentină, despre bucurie, plăcere. Stai de vorbă cu acel drăguț Cupidon și spune-i ce îți dorești. Iar dacă ești deja într-o relație, ai face bine să te gândești la o cină romantică, la un eveniment, să schimbi ceva, ca să te înțelegi și mai bine cu partenerul.

Rac/Ascendent în Rac

Această Eclipsă de Soare va fi în Casa a patra, așa că este momentul potrivit să îți înfrumusețezi casa, să îți cumperi un produs care să îți facă viața mai ușoară. Poți să fii oaspete, să pregătești frumos casa, să gătești ceva, să îi chemi pe cei dragi la tine sau tu să mergi în vizită la cei dragi. 

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Leu/Ascendent în Leu

Eclipsa va fi în Casa a treia și te face să te gândești la modul în care discuți, la talentul tău oratoric, la modul în care te prezinți lumii, la cel în care te miști, gesticulezi. Ești un mediator extraordinar acum și reușești să faci pace între oamenii din jurul tău, dar și să comunici, astfel încât aceștia să te aprecieze enorm. Poate fi un moment potrivit și pentru o plimbare ca să îți revezi frații și surorile sau din care să înveți lucruri noi.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Eclipsa de Soare pică în Casa a doua a banilor, așa că poate veni cu un suflu nou din punct de vedere financiar. Poate de acum înainte, când alegi să faci anumite cheltuieli, nu le faci doar pentru că trebuie, ci alegi și ceva să îți placă. Astrologul îți recomandă să nu fii zgârcit cu tine, ci să te apreciezi.

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa are loc în semnul tău! Tot acolo, îi mai ai pe Mercur și pe Lilith. Este momentul potrivit pentru o schimbare de look, pentru o schimbare în garderobă, pentru a schimba ceva în tine. Poți începe cu orice! Este implicată Lilith, căreia îi place să facă lucrurile total diferit de restul lumii. Ai nevoie de o schimbare, așa că vino cu prospețime și idei noi!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Această eclipsă are loc în Casa a douăsprezecea și vorbește despre a găsi o punte între prezent și trecut. Fă tot posibilul să nu mai trăiești în trecut, să nu îți mai amintești tot ce s-a întâmplat acolo. Rămâi ancorat în prezent, trăiește aici și acum!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Eclipsa de Soare este în Casa a unsprezecea. Ai nevoie de noi prieteni, de noi evenimente, de socializare, de alte comunități. Poți face voluntariat, pot să ajuți pe cineva și ai ocazia să îți faci planuri mai îndrăznețe.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Eclipsa va fi în Casa a zecea. Pentru că ne aflăm în plin sezon al eclipselor, iar următoarea eclipsă se va petrece în casa opusă, a patra, urmează o perioadă bună să faci schimbări pe plan profesional. Trebuie să te iei mai în serios și să te gândești și la scopul tău în carieră, nu doar la faptul că ai un serviciu și câștigi niște bani. 

Magia schimbării! 50 de afirmații pentru a profita de energia Eclipsei de Soare de pe 2 octombrie

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Eclipsa se petrece în Casa a noua. Așa că vrea să îți arate că mai poți să înveți, indiferent de vârsta pe care o ai și că îți permiți să fii competitiv. De asemenea, este o perioadă optimă pentru călătorii, pentru studiu și pentru a învăța să fii mai împăciuitor.

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa de Soare se petrece în Casa a opta. Poate că ai trecut prin schimbări financiare serioase în ultimul timp ori partenerul nu a mai avut bani. Acum lucrurile se pot schimba și cu siguranță vei avea lecții de învățat. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?