Cum te pregătești pentru eclipsa de Soare? Sfaturile prețioase ale unui astrolog
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Suntem în sezonul eclipselor. Astrologii ne ajută cu sfaturi pentru a gestiona mai bine această perioadă. Iată ce ne spune unul dintre aceștia!

Am trecut recent prin prima Eclipsă de Lună în semnul Peștilor, iar efectele acesteia se vor resimți pentru o vreme. Luna în conjuncție cu Neptun a adus haos și confuzie, dându-ne senzația că pierdem controlul. Această eclipsă a scos la iveală cele mai adânci temeri ale noastre. Deși a fost o perioadă dificilă, plină de emoții contradictorii, a deschis o oportunitate valoroasă pentru cei cu semne mutabile în astrogramă (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) de a face introspecție. Avem șansa să ne eliberăm de gândurile negative care ne afectează și să acceptăm realitatea așa cum este.

Pe 17 octombrie va avea loc o nouă Eclipsă de Lună, iar pe 2 octombrie o Eclipsă de Soare, care se va desfășura în preajma lui Lilith, promițând momente pline de surprize și distracție! Pregătiți-vă pentru evenimente neașteptate din partea lumii din jur.

Mina este astrolog internațional. Studiază la „London School of Economics”. Pe canalul său de TikTok, unde are 10k urmăritori, ne-a vorbit despre cum ne putem pregăti pentru eclipsa de Soare din 2 octombrie!

„Îți voi oferi cel mai bun sfat astrologic înainte de eclipsa de Soare în Balanță.”, menționează astrologul.

Balanța este guvernată de Venus, planeta frumuseții, iar acea planetă a frumuseții va fi în Scorpion în timpul eclipsei. Așa că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine ca să te pregătești pentru acest eveniment este să începi să lucrezi la acea conexiune profundă cu tine însuți. 

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

Nu te teme să petreci mai mult timp singur, să explorezi cu adevărat, în profunzime, ceea ce ai ascuns de tine însuți, să lucrezi asupra unor insecurități pe care le-ai avut, să faci muncă intensă de integrare a umbrei, să meditezi, să renunți la convingeri limitative. Scorpionul este un semn foarte transformator datorită influenței lui Pluto.

Așadar, acesta va fi un moment extraordinar pentru a te reconecta cu tine însuți și pentru a te simți mai încrezător în general.

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?