Conferințe super interesante la Congresul Asociației Astrologilor din România, București, 1-2 octombrie 2022
Autor: , Astrosens Team | Dată: 21 sep 2022, 13:18
Astrosens și Asociația Astrologilor din România vă invită la cea de a XVIII-a ediție a Congresului AAR, în zilele de 1 și 2 octombrie 2022, la București.  

Prima zi a Congresului este dedicată unui workshop special susținut de reputatul astrolog francez Denis Labouré, iar în a doua zi vor vorbi pentru dvs. zece astrologi români, membri ai AAR. Congresul se adresează tuturor pasionaților de astrologie, indiferent dacă sunt sau nu membri ai asociației noastre. Locurile sunt limitate și se rezervă prin completarea și transmiterea formularului de înscriere.

Dan Ciubotaru, membru de onoare al AAR, fost președinte al Asociației, vine să vorbească despre hărțile natale ale copiilor și cum ar putea părinții să își sprijine micuții într-un mod cât mai constructiv. Pe Dan Ciubotaru îl puteți asculta și în cadrul interviurilor Astrosens, aici

Mihaela Dicu, fondator și președinte de onoare al AAR, va discuta despre „stăpânii triplicității de apă”, prezentând ideea că, din punctul de vedere al astrologiei elenistice, la baza oricărui concept astrologic se află un principiu logic. 

Ion Hristescu, inginer și astrolog, dorește să clarifice în conferința sa, numită „La pas cu Soarele”, „metoda arcului solar” în realizarea de predicții și în corectarea datei de naștere. Citiți și: Interviu Ionuț Hristescu: Astrologia este o disciplină ce descrie Ingineria legăturii cerului cu pământul.

Teodora Muth, vice-președinte AAR, dar și terapeut transpersonal, va discuta despre hărțile natale ale liderilor spirituali Alistair Crowley, Osho și Georges Gurdjieff. Se pare că există asemenări suprinzătoare! Pe Teodora Muth o puteți urmări și în cadrul interviurilor Astrosens, aici, vorbind despre astrologia arhetipală.

Sorin Bratoveanu, medic și astrolog, va aduce în discuție detalii despre relațiile dintre Zodii și casele terestre și despre ce anume se întâmplă cu casele goale, cele care nu au planete.

Corina Chira, arhitect și astrolog, membru AAR, expune mai multe aspecte din harta natală a Regelui Albert I al Belgiei, numit și „Regele Cavaler”.

Răzvan Iacob, membru AAR, dar și medic, șef de lucrări la catedra de Gastroenterologie a UMF „Carol Davilla” dorește să aducă în prim-plan o perspectivă extrem de interesantă în ceea ce privește cancerul, trasând o legătură între temperament și boala respectivă. 

Valeria Grădinaru, membră AAR, vorbește despre harta natală a Veronicăi Micle, Elena Angheloiu, membră AAR și psihoterapeut, va discuta despre identificarea elementului-dominant și a ceea ce ea numește „zodia-semnătură”, iar Rodica Spînu, membră AAR și redactor, va discuta despre campionii șahului și astrogramele acestora. Pe Rodica Spînu o puteți urmări și în cadrul interviurilor Astrosens, aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

1 octombrie - Ziua muzicii, a cafelei şi a vegetarianismului

Iată că în prima zi a lunii octombrie avem mai multe...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?