Ciclurile lui Saturn: TESTELE supreme pentru relaţiile lungi!
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Ciclurile lui Saturn vor veni ca un test pentru multe relaţii lungi, în special în perioada lui Venus retrogradă în Capricorn, care va pune contractul relaţional pe masa de negociere. Aceste cicluri se repetă o dată la 7 ani. Daniela Simulescu şi invitatul său, Matei Crișan - astrolog, terapeut prin regresie, hipnoterapeut, explică ce înseamnă aceste cicluri şi în ce fel afectează relaţiile lungi. 

"În astrologie, reputația lui Saturn sperie pe toată lumea. De ce? Pentru că orice tranzit al său provoacă evenimente neplăcute, obstacole, și arată care ne sunt limitele. Dar să nu uităm ceva: Saturn te ajută să construiești ceva autentic pe termen lung. Și din când în când mai dă câte un test.

Planeta timpului face rotația în jurul Soarelui în aproximativ 29 de ani. Exact vârsta de la care un om se poate considera adult. De la 29 de ani nu mai suntem pe pilot automat, ci devenim conștienți de cine suntem cu adevărat. Cine a trecut prin Întoarcerea lui Saturn știe ce spun eu aici.

Din șapte în șapte ani, Saturn vine precum un profesor dur și ne dă un extemporal. Să testeze dacă am făcut totul așa cum trebuia. Ciclul de șapte ani se vede cel mai ușor în relațiile amoroase. După fiecare șapte ani, partenerii trec prin câte o provocare. Dacă își dau o șansă, depun efort și o depășesc, relația va fi mult mai închegată. Dar dacă nu fac față, relația nu va mai avea un viitor sigur.

La șapte ani de la începutul unei relații, Saturn face primul careu cu poziția sa inițială. Apare prima provocare. La 14 ani, apare opoziția, deci un risc și mai mare de rupere. La 21 ani de la începutul relației, avem iar un moment dificil. Iar după 29 de ani, apare maturizarea adevărată.

Bineînțeles, acest ciclu de 7 ani are multe implicații psihologice. Lui Saturn îi plac realitatea, disciplina și acceptarea. În niciun caz optimismul și visarea", potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Ciclurile lui Saturn și relațiile

Matei Crişan a vorbit despre legătura dintre Venus retrogradă în Capricorn şi ciclurile lui Saturn în viaţa de cuplu:

"Eu cred că vom vedea multe reglări pe zona de contracte relaţionale. Sunt oameni care sunt de zeci de ani în relaţii şi care vor spune gata, mi-a ajuns".

Daniela Simulescu: Când vorbim de ciclurile lui Saturn, cel puţin în relaţii, vorbim de multiplu de 7.

"Sau 7 plus jumătate, deci 10 ani, 17 ani... Şi sunt şanse mari să vedem perturbări în contracte de lungă durată. Mariajul, căsnicia este un contract. Casa a şaptea vorbeşte despre contract, despre litigii şi da, vor fi probabil contracte maritale care se vor termina în litigii în perioada următoare.

Cel puţin anul 2022, pentru o parte dintre cei care sunt în relaţii de lungă durată, vine cu potenţial de reorganizare masivă", a mai precizat Matei Crişan, pentru Astrosens.ro.

Daniela Simulescu: Adică oameni care până în momentul respectiv nu s-ar fi gândit că ar putea să divorţeze sau să renunţe la o relaţie foarte lungă. Ţinând cont că Venus se va apropia şi de Pluto, chiar cred că vom avea de-a face cu momente în care se va spune gata, până aici!

"Cred că în primă fază, mişcarea aparent retrogradă în Capricorn va scoate la iveală contractul relaţional.

'Mai îmi este mie bine în relaţia asta? Primesc ceea ce am nevoie? Stai puţin, că eu nu ştiam să negociez contractul relaţional acum 10-20 de ani când am pus bazele acestei relaţii. Eu, cel / cea de astăzi am alte nevoi şi te invit să îmi dai, altfel îmi pun problema să plec din relaţie.'

Venus, până va retrograda în Capricorn, trece prin zodia Săgetătorului. Vorbesc de nuanţa dată de Săgetător aici. Săgetătorul care te invită să te uiţi la opţiuni", a punctat Matei Crişan, pentru Astrosens.ro.

Citeşte şi: Venus retrogradă. Cum se ajunge la INFIDELITATE? Bolile FIZICE pe care le provoacă infidelitatea

Urmăreşte aici interviul complet acordat de Matei Crişan pentru Astrosens.ro:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Tranzitul lui Pluto peste Soarele și Luna din harta natală

Economistul și astrologul financiar Cătălina...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel