Chiron în Scorpion în harta natală sau rana controlului. "Poate fi vorba despre traume emoționale profunde sau reprimate"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ai acest aspect în hartă? Iată ce te poate defini.

Chiron a fost descoperit în 1977 și oriunde se află în harta nașterii tale, vine cu lecții de oferit.

De asemenea, el evidențiază acele aspecte pe care trebuie să le confruntăm pentru a ne dezvolta. În harta natală, el dezvăluie zonele de traumă și modelele negative pe care trebuie să le depășim.

Când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi și doliu, ce amplifica durerea asociată cu pierderea cuiva drag. În cazul semnelor de foc, Chiron poate aduce dificultăți în exprimarea emoțiilor și poate accentua sentimentul de anxietate.

În schimb, în semnele de aer, Chiron va aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate sublinia nevoia de a fi acceptat în societate.

Chiron în Balanță în harta natală sau rana relațiilor. "Indiferent dacă ești într-o relație sau ești singur, rana este acolo!"

Ce știm despre arhetipul Scorpionului?

În primul rând, arhetipul Scorpionului este legat de trăsături precum pasiunea, puterea, misterul și intensitatea. În mitologie și simbolism, scorpionul este reprezentat ca un animal veninos, cu o natură agresivă, ce se leagă de ideea de transformare și regenerare. Persoanele care au acest arhetip pot fi pasionale și își urmăresc scopurile cu intensitate și determinare, dar pot fi și temperamentale sau vindicative în anumite situații.

Ce înseamnă să ai Chiron în Scorpion în harta natală?

Scorpionul este un semn reprezentat de pasiune, transformare, secret și putere. Atunci când Chiron este în Scorpion, ar putea arăta că nativul are răni interioare legate de aceste teme. Poate fi vorba despre traume emoționale profunde, sau reprimate, care necesită o profundă conștientizare și vindecare.

Persoanele cu Chiron în Scorpion ar putea fi atrase de situații sau relații intense și pasionale care le pot reaminti de rănile lor profunde. Totodată, pot fi și foarte buni la investigarea și explorarea aspectelor ascunse ale vieții și ale propriei lor psihologii.

ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Cu toate acestea, Chiron în Scorpion poate oferi, de asemenea, o putere de vindecare profundă. Această poziție poate însemna că persoana este capabilă să înțeleagă și să își vindece propriile răni într-un mod profund. Prin conștientizare și acceptare a aspectelor întunecate ale sinelui lor, aceștia pot găsi forța de a se transforma și de a se vindeca.

Chiron în Scorpion poate indica răni emoționale care sunt la fel de intense. Aceste răni provin din experiențele timpurii de viață sau din modele ancestrale și pot fi dificil de înțeles.

De obicei, rana lui Chiron în Scorpion a fost cauzată de o traumă sau de un abuz din trecut. Des, oamenii o pot purta cu ei înșiși fără să știe exact ce este. Aceasta creează o problemă legată de control, care te împiedică să dezvolți încrederea naturală sau iubirea în cadrul relațiilor. 

Din cauza acestei răni, ai încredere doar în control, în loc să ai încredere în intențiile pozitive ale oamenilor sau într-o dragoste autentică. Tu practic nu ai încredere într-o lume în care oamenii nu se controlează unii pe alții.

De asemenea, această rană se va proiecta în primul rând asupra sinelui. Chiron în Scorpion poate fi o rană greu de purtat, dar poate fi tratată într-un mod sănătos.

Zeci de mii de bucureşteni, lăsați din nou fără apă caldă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel