Chiron în Gemeni în harta natală sau rana cuvintelor. Simți că nu ești niciodată suficient de bun pentru alții!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ai Chiron în Gemeni în astrogramă? Iată ce caracteristici te definesc.

Chiron a fost descoperit în 1977 și oriunde se află în harta ta, vine cu lecții de oferit.

Acesta evidențiază acele aspecte pe care trebuie să le confruntăm pentru a ne dezvolta. În harta natală, el dezvăluie zonele de traumă și modelele negative pe care trebuie să le depășim.

Când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi și doliu, ce amplifica durerea asociată cu pierderea cuiva drag. În cazul semnelor de foc, Chiron poate aduce dificultăți în exprimarea emoțiilor și poate accentua sentimentul de anxietate.

În schimb, în semnele de aer, Chiron va aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate sublinia nevoia de a fi acceptat în societate.

Se crede că rana lui Chiron din astrograma natală reprezintă un aspect cu care ne confruntăm încă de la naștere și care poate avea rădăcini în primii ani de viață.

Chiron în Taur în harta natală sau rana neglijenței. Vindecarea ta este legată de stabilitate, securitate și posesiuni materiale

Gemenii, cu dualitatea lor inerentă, navighează printre aparente contradicții, dar reușesc să îmbine cu grație aparențele opuse într-o armonie subtilă.

Ce înseamnă să ai Chiron în Gemeni în harta natală?

Ce știm? Chiron este un asteroid, dar și un simbol astrologic care este asociat cu vindecarea, cu rănile din trecut, dar și cu înțelepciunea dobândită prin experiență. Când Chiron se află în Gemeni într-o hartă natală, acest aspect poate influența modul în care un nativ tratează comunicarea, învățarea și schimbul de idei.

Cine are Chiron în Gemeni poate să experimenteze răni sau dificultăți legate de comunicare, exprimare verbala sau procesul de învățare. Asta ar putea aduce dificultăți cuiva în a-și exprima cu ușurință ideile sau de a comunica mai clar cu ceilalți.

Cu toate acestea, prin confruntarea cu aceste răni, nativul poate ajunge să înțeleagă mai profund puterea cuvintelor și a comunicării în general.

Cu acest aspect în hartă, nativii se luptă să comunice eficient. Se pot simți ca niște străini din punct de vedere intelectual în preajma altora. Aceste persoane sunt jucăușe, adaptabile, dar se tem ca ceilalți să nu îi considere mai puțin inteligenți. Au mereu o îndoială.

Persoanele cu Chiron în Gemeni în harta natală cred mereu că nu sunt la fel de strălucitori precum alții. Această rană poate fi una deschisă pentru că nu au avut șansa de a studia atât de mult precum și-au dorit ori au considerat anumite lucruri greu de înțeles. Acest fapt îi poate deranja și le poate submina nevoia de a obține informații. Poate că au auzit în viața lor comentarii negative sau chiar agresive, care le-au afectat, treptat, încrederea din punct de vedere intelectual.

S-ar putea să te lupți cu ceea ce alții ar putea crede despre tine și, prin urmare, să refuzi să acționezi sau să vorbești din frică de judecată.

În final, aceste persoane trebuie să își aloce timp ca să dezvolte subiectele pe care le cunosc cel mai bine, pentru că acest lucru le oferă încredere. De asemenea, își pot folosi timpul liber pentru a cerceta și pentru a-și extinde cunoștințele. Soluția ar putea presupune o mai bună comunicare în general.

Vezi și: Chiron în Berbec în harta natală sau rana sinelui. Simți că nu aparții nicăieri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel