Chiron în Berbec în harta natală sau rana sinelui. Simți că nu aparții nicăieri!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ai acest aspect în astrogramă? Vezi ce presupune.

Ce știm despre Chiron?

În orice punct al hărții tale astrologice îl găsești pe Chiron, el vine cu lecții importante - pentru tine și, eventual, pentru cei din jurul tău. Trebuie doar să te confrunți cu ele. Chiron indică acele aspecte pe care trebuie să le rezolvăm pentru a progresa și a evolua. În harta natală, el dezvăluie zonele de traumă și modelele negative din care trebuie să ieși.

De exemplu, când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi, doliu și poate accentua durerea din urma pierderii unei persoane dragi. În cazul semnelor de foc, Chiron va aduce dificultăți legate de exprimarea emoțiilor și poate intensifica sentimentul de anxietate.

În schimb, în semnele de aer, Chiron poate aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate evidenția nevoia de a fi acceptat în societate.

Se crede că rana lui Chiron în astrograma natală este un aspect pe care îl experimentăm încă de la naștere și care poate fi înrădăcinat în primii ani de viață.

Cine este Chiron în harta ta natală și de ce se spune că este o "rană nevindecată pentru totdeauna"

Berbecul reprezintă sinele, identitatea și individualitatea.

Ce înseamnă să ai Chiron în Berbec în harta natală?

Berbecul este un semn de foc guvernat de Marte, planeta care vorbește despre energie și acțiune. Este asociat cu încrederea și cu siguranța de sine. Totuși, Chiron în Berbec aduce fix opusul. Nativii care au această plasare a lui Chiron în harta natală simt că nu aparțin nicăieri. Nu își găsesc locul.

De asemenea, acest aspect poate aduce în prim plan niște aspecte legate de vindecarea și de integrarea rănilor personale și a venerabilităților în ceea ce privește identitatea. Berbecul vorbește despre inițiativă, curaj și energie de acțiune, însă prezența lui Chiron influențează decisiv modul în care îți exprimi aceste calități. Va aduce blocaje și dificultăți în această zonă.

Cei cu Chiron în Berbec s-ar putea confrunta cu râni sau traume care le afectează capacitatea de a își exprima dorințele într-un mod sănătos. Acești nativi se pot simți blocați în manifestarea energiei lor de lider ori în îndeplinirea obiectivelor personale din cauza unor frici sau îndoieli.

În același timp, însă, prezența lui Chiron în Berbec poate să aducă oportunități de vindecare și creștere personală prin confruntarea cu aceste răni și prin învățarea gestionarii impulsurilor. Acești nativi trebuie să învețe să își exprime autenticitatea fără să se lase afectați de traumele trecutului.

Din fericire, ei pot să devină mai conștienți de propria forță interioară și să își dezvolte o abordare mai responsabilă în ceea ce privește acțiunile pe care le fac.

Îți recomandăm și acest articol: Saturn în Berbec în harta natală: o dorință puternică a nativului de a-și croi propriul drum în viață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel