Chiromanție. Tot ce trebuie să știi despre LINIA BANILOR
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
La Astrosens.ro, laitmotivul anului 2024 este ”monetizarea”. Așadar, în afară de a învăța despre educația financiară, află și cum se prezintă gestionarea banilor în palma ta!

Cu lumea devenind tot mai materialistă, banii reprezintă una dintre cele mai importante avuții pentru tine. Întotdeauna vrei suficienți bani pentru a te asigura că familia ta nu ratează plăcerile vieții. Deci, indiferent care sunt gândurile tale, concluzia este că avem cu toții nevoie de o situație financiară bună. Și pentru a te ajuta să afli câți bani vei avea în această viață, avem Linia Banilor.

În afara localizării Liniei Banilor pe mână, vom explora și formele și aspectele sale multiple și ce spun ele despre perspectivele tale financiare.

Ți-ar fi util să cunoști toate liniile palmei, înainte de a începe să citeștiIntroducere în chiromanție: Cum să-ți afli destinul cu ajutorul cititului în palmă.

Linia Banilor se află în apropierea liniei căsătoriei. Aceasta are forme și dimensiuni diferite pentru fiecare dintre noi și, în consecință, afectează starea noastră financiară. Pentru a localiza linia banilor, tot ce trebuie să faci este să te uiți sub degetul inelar.

O linie dreaptă a banilor pe mâna este adesea interpretată ca un semn pozitiv pentru aspectele financiare. O linie clară, neîntreruptă sub degetul inelar este considerată ca indicând o situație financiară stabilă și succes în afacerile monetare. Sugerează o persoană practică, cu resurse, și probabil să se bucure de prosperitate financiară. Cu toate acestea,

Dacă ai o linie dreaptă a banilor, care este și întunecată și adâncă, atunci este un semn că deții o inteligență deosebită și ești capabil să faci alegeri de investiții remarcabile. Vei avea norocul de a face o avere din multiple surse după vârsta de 30 de ani. În plus, dacă linia Soarelui este și ea dreaptă, arată că, împreună cu banii, vei dobândi și renume și faimă. Cu toate acestea, tot trebuie să muncești din greu pentru ca toate acestea să devină realitate, deoarece o linie bună a banilor doar asigură că succesul vine ușor pentru tine.

Dacă ai o linie a banilor ondulată pe mână, acesta este un semn că s-ar putea să nu ai o avere sau o sursă stabilă de bani în viață. Într-o notă pozitivă, acest lucru înseamnă și că îți vei schimba adesea profesia până când vei face ceea ce iubești. Cu toate acestea, chiar și atunci când faci acest lucru, șansele de eșec în afaceri sau locuri de muncă vor plana mereu asupra ta. Prin urmare, trebuie să fii atent la alegerile tale profesionale.

Linia discontinuă este un semn că s-ar putea să întâmpini multe obstacole în orice fel de job sau profesie alegi. În ceea ce privește profesia, vei avea încredere redusă și te vei baza pe alții pentru îndeplinirea sarcinilor. Toate acestea ar putea afecta creșterea ta în zona profesională.

În continuare, pentru a afla câți bani, faimă sau avere vei obține în viață, doar linia banilor nu este suficientă. Există multe alte linii pe mână care te pot ajuta să aflați despre succesul financiar.

Linia Soarelui joacă, de asemenea, un rol în a te ajuta să descoperi cât de bun vei fi cu banii. Dacă dorești să localizezi linia Soarelui, tot ce trebuie să faci este să te uiți sub degetul inelar. Linia verticală sub degetul inelar este linia Soarelui.

Dacă ai o ramură care se desprinde din linia Soarelui și se întinde spre degetul mic, atunci sunt vești bune pentru tine. O astfel de linie este considerată și ea o linie a banilor și indică faptul că vei aduna o avere considerabilă. De asemenea, este probabil să obții proprietăți moștenite și să le poți pune în cea mai bună folosință. Acest tip de linie a banilor pe mână te face priceput în investițiile pe piețele de valori.

Dacă ai o ramură care se desprinde din linia Soarelui și se conectează la linia banilor, atunci, din nou, este un semn bun. Astfel de persoane au norocul de a face avere datorită reputației lor. Ești talentat în antreprenoriat și poți construi o afacere bună și de succes dacă pui în practică ideile care se formează în mintea ta. Oamenii cu acest tip de linie a banilor se descurcă de asemenea bine în locuri de muncă cu jumătate de normă.

Dacă linia capului, linia vieții și linia inimii de pe palma ta, luate împreună, formează un ”M”, atunci este alt semn pozitiv. Cine are forma 'M' pe mână este priceput în a gestiona resursele financiare în cea mai mare parte a vieții. Acești oameni pot să acumuleze o avere considerabilă înainte de a împlini 40 de ani. A avea această formă în palmă sprijină munca ta asiduă și te ajută să obții succes un pic mai rapid și mai des decât alții.

Obținerea bogăției este doar jumătate din sarcină. Administrarea averii este la fel de importantă precum câștigarea ei. Deci, cât de priceput ești în administrarea banilor tăi? Pentru a afla, trebuie să observi linia de administrare a banilor, care este plasată orizontal față de linia vieții. Dacă linia banilor are o lungime moderată, nu vei întâmpina multe probleme atunci când vine vorba de alegerea modului în care îi folosești. Ești înțelept în chestiuni financiare și știi cum să ai grijă de ei.

Liniile Ochilor de Phoenix sunt prezente pe degetul mare. Dacă liniile de deasupra primei articulații a degetului mare formează un cerc sau o formă asemănătoare unui ochi, atunci este denumit un ochi de Phoenix. Semnificația acestui ochi este că vei avea cu siguranță un partener care se va asigura că în jurul tău există o bogăție abundentă. Chiar dacă ești o persoană independentă, partenerul tău va dori să contribuie la stilul tău de viață și se va bucura de acest lucru.

Alte linii printre cele legate de bogăție de pe mână sunt liniile de la capătul degetului mare. A avea astfel de linii este un indicator bun al bogăției, motiv pentru care se găsesc rar. Prezența acestora indică și faptul că ești bun la economisit.

Liniile de pe pe Muntele Venus sunt considerate linii ale virtuții. Dacă Muntele Venus este dezvoltat, arată că poți deveni bogat preluând afaceri de familie. De asemenea, vei avea șanse de succes dacă îți începi propriul proiect.

Trebuie să avem grijă de sănătatea noastră, așa că îți recomandăm: 7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Chiromanție. Tot ce trebuie să știi despre LINIA BANILOR

La Astrosens.ro, laitmotivul anului 2024 este...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

pixel