Cheltuieli colosale pentru Tauri, Fecioarele vor trece prin greutăți cu partenerul. Horoscop 9 octombrie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce horoscopul zilei.

Astăzi, Jupiter își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, un tranzit care va dura până pe 4 februarie. Să ne reamintim faptul că Jupiter a intrat în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și va rămâne aici până în iunie 2025. 

Jupiter este faimos în manualul de astrologie! I se spune Zeul Zeilor, Marele Benefic, pentru că este cel care aduce abundență, optimism, încredere, dar și exagerare. Deși la manual sună foarte bine, în practică, Jupiter nu este cel mai bine intenționat. Zeus este cel care le spunea tuturor cum să trăiască, dar tot el era cel care încălca toate regulile respective. Deci era acolo și ipocrizie.

Când Jupiter retrogradează, nu aduce neapărat ceva rău. Însă, dacă din mai încoace, ai supraestimat anumite situații, ți-ai luat mai multe proiecte decât era cazul, ai avut o încredere exagerată când nu era momentul, acum, când retrogradează, putem fi nevoiți să mai reajustăm anumite situații. Dar Jupiter este foarte bun pentru a ne da seama că am greșit undeva, mai ales dacă am făcut ceva imoral, ilegal și să corectăm. 

Cei mai afectați vor fi Gemenii sau cei cu ascendent în acest semn, dar și cei cu marcaj de Gemeni în astrogramele natale. 

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter își începe retrogradarea în Casa a treia. Unele călătorii pe care ai vrut să le faci s-ar putea să treacă prin tot felul de transformări, de schimbări, de amânări. Însă acest tranzit te ajută să te muți, să comunici mai mult cu oamenii dragi și să înveți lucruri pe care le-ai tot amânat.

Impactul psihologic al sărăciei asupra minții umane. Banii nu aduc fericirea?

Taur/Ascendent în Taur

Nu sunt vești foarte bune pentru tine, fiindcă Jupiter retrogradează în Casa a doua a banilor. Așa că vine cu niște cheltuieli mai mari până în februarie. Dacă Jupiter ți-a dat, acum îți și ia.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din mai încoace, sigur Jupiter în semnul tău ți-a adus avantaje, dar și momente plăcute. Doar că acum îți dai seama că nu ai ajuns la nivelul pe care îl sperai, ci doar ai crezut că ai ajuns. Această retrogradare te îndeamnă, de fapt, să fii mai pragmatic. 

Vremuri grele pentru Berbec, Taur, Leu, Scorpion, Vărsător și Pești în 2025. Cum se joacă astrele cu destinul acestora?

Rac/Ascendent în Rac

Cu Jupiter în Casa a douăsprezecea din mai încoace, poate unii oameni au trecut prin probleme de sănătate sau tu ai trecut prin multe transformări din punct de vedere psihologic. Acum, cu retrogradarea lui Jupiter aici, s-ar putea să îți dai seama că nu este nevoie să fii așa de arțăgos sau de evitant. Trebuie să găsești o modalitate prin care să ajuți pe cineva, dar să nu îți pară rău că ai făcut-o. 

Leu/Ascendent în Leu

Cercul tău social a suferit tot felul de modificări, din mai încoace. Acum că Jupiter își începe retrogradarea în Casa a unsprezecea, poate că îți vor răspunde acele persoane de care nu ai mai auzit de multă vreme. Ori tu trebuie să îi ajuți pe ei sau ei pe tine.

Gemenele Adina și Oana Timofte oferă previziunile lunii octombrie pentru numerele personale 6, 7, 8 și 9

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter e guvernator de Casa a șaptea, deci până în februarie, vei trece prin niște încercări cu partenerul. Jupiter retrograd în Casa a zecea te poate ajuta să schimbi locul de muncă.  

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

pixel