Vremuri grele pentru Berbec, Taur, Leu, Scorpion, Vărsător și Pești în 2025. Cum se joacă astrele cu destinul acestora?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Cum va fi destinul pentru șase zodii în anul 2025? Astrele nu vin cu vești favorabile!

Cum va arăta anul 2025? Acesta va aduce o serie de transformări astrologice semnificative. Schimbările vor fi în prim-plan, dar vor fi acompaniate de noi începuturi. Tranzitele temporare ale lui Neptun, Saturn și Uranus în alte semne zodiacale vor marca o perioadă de prospețime și de redefinire a direcțiilor de viață. În afară de tranzitele lui Saturn și Neptun în Berbec sau Uranus în Gemeni, Venus și Marte vor fi retrograde, ceea ce va favoriza momente de reflecție asupra acțiunilor și relațiilor. Totodată, mutarea Nodurilor Lunare pe axa Fecioara-Pești va pune în discuție echilibrul dintre sacrificiu și atenția la detaliile practice.

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus va retrograda în semnul tău între 2 martie și 12 aprilie, iar relațiile, în special cele amoroase, vor fi testate. Este posibil să reapară parteneri din trecut, iar tu să fii tentat să le oferi o a doua șansă, dar această oportunitate ar putea fi doar o iluzie. De asemenea, poți întâlni persoane noi care par să fie sufletul pereche, dar după retrogradare vei descoperi că nu este așa. Relațiile deja blazate vor simți cel mai puternic aceste influențe.

Taur/Ascendent în Taur

Retrogradarea lui Venus în Casa a unsprezecea îți poate destabiliza planurile, mai ales cele pe termen scurt. Deși vei încheia anul cu optimism și diverse obiective, în perioada martie-aprilie 2025 s-ar putea să realizezi că nu toate promisiunile făcute la trecerea dintre ani se vor concretiza. În prima jumătate a anului, preocupările tale se vor concentra pe creșterea veniturilor, iar în a doua parte vei pune accent pe dorința de a învăța lucruri noi.

Leu/Ascendent în Leu

Este esențial să faci un pas înapoi și să te întrebi ce îți dorești cu adevărat. Această claritate îți va fi de folos, dar la fel de important este să lași viața să te surprindă. Uranus va intra în Casa a unsprezecea pe 7 iunie și va rămâne acolo până pe 8 noiembrie, aducând schimbări semnificative în cercul tău social și în viziunea asupra viitorului. Nu te mai baza pe validarea celorlalți. Cu Pluto în casa a șaptea, relațiile de cuplu vor trece prin transformări profunde.

Sfârșitul lui martie 2025 vine cu surprize neplăcute. La ce ne putem aștepta cu Neptun în Berbec?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrologul Daniela Simulescu îți amintește că fericirea depinde exclusiv de tine. Așteptarea ca alții să îți aducă fericirea îți poate consuma timpul și energia. Mai bine investești aceste resurse într-o relație sănătoasă cu o persoană echilibrată, decât să te lași prins într-o legătură cu cineva confuz. De asemenea, anul 2025 este favorabil studiului și călătoriilor.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Între 7 iulie și 8 noiembrie, Uranus va tranzita Casa a cincea, aducând oportunități în planul familial și creativ. Poți avea șansa de a deveni părinte sau de a descoperi o pasiune nouă pe care să o transformi într-un stil de viață. Totuși, ai grijă să nu te lași sedus de persoane carismatice care nu sunt ceea ce par. Începând din iunie 2025, volumul tău de muncă va crește semnificativ, dar și posibilitățile de a găsi un nou loc de muncă.

Pești/Ascendent în Pești

Până când Saturn și Neptun vor părăsi semnul tău, astrologul Daniela Simulescu îți sugerează să îți revizuiești planurile financiare. Cu aceste planete în tranzit prin Casa a doua, surprizele financiare neașteptate sunt posibile. Dacă nu ai un buget bine pregătit, stresul financiar te poate copleși. Încearcă să îți gestionezi resursele cu mai multă atenție. Din iunie 2025, Cupidon îți va aduce clipe romantice neașteptate.

Pluto revine în mers direct pe 19 noiembrie. Mai avem timp să ne luăm „rămas bun”!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel