Cele mai importante ZECE lucruri pe care le-ai învățat pe ASTROSENS
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Astrosens este site-ul care te învață astrologie, care nu doar că te ajută să privești către viitor, dar îți și deschide o lume fascinantă, despre care poate că nici nu știai că există. Îți arată pas cu pas ce anume poți afla despre tine, despre tendințele lumii în care trăiești și despre un domeniu precum o lupă prin care poți vedea lumea altfel. 

Cele mai importante lucruri pe care sigur le-ai învățat de pe Astrosens.ro, sub îndrumarea astrologului Daniela Simulescu, care ți-a deschis portița magică spre o lume complet nouă și minunată!

1. Nu ești doar Zodia ta

Probabil că primul și cel mai important lucru pe care l-ai învățat alături de noi a fost că nu ești doar Zodia ta, nu ești și nu ai cum să fii doar Berbec, să zicem. Ești un amalgam minunat de combinații, având Luna, Ascendentul, Venus și Marte în diferite semne. De aceea, fii atent la marcajul pe care îl ai și nu doar la Zodie. De curând, am deschis și ușa către o mai bună înțelegere a planetelor personale, dar a femeilor și a bărbaților, care, iată, par a veni într-adevăr, ca-n titlul cărții, de pe Venus sau de pe Marte

2. Întoarcerea lui Saturn în jurul vârstei de 28 de ani

Ai învățat de pe Astrosens că poți avea în jurul vârstei de 28 de ani ceea ce numim „întoarcerea lui Saturn”. O perioadă extrem de zbuciumată, care poate să îți dea viața complet peste cap și să dărâme fără milă absolut tot ce nu este autentic în viața ta. Spune-le și celorlalți pe care îi cunoști, că în jurul acestei vârste, s-ar putea să li se schimbe reperele și să fie nevoiți să o ia de la capăt. A cunoaște astrologia înseamnă a vedea sensul anumitor evenimente care, în momentul respectiv, ți s-ar putea părea adevărate catastrofe, dar privind în urmă, te vor face să înțelegi că ele nu vor decât să te ajute în drumul descoperirii adevăratului tău potențial. 

3. „Saturnienii”

Că tot vorbeam de Saturn, dacă ai planete în Capricorn, sau Saturn lângă Venus, Marte sau Lună, s-ar putea să fii ceea ce numim „saturnian”, adică să ți se desfășoare viața cu încetinitorul, poate părea că ai băut din fântâna tinereții, însă te lupți cu destul de multe greutăți în prima parte a vieții și ți se pare că lucrurile încep cu adevărat pentru tine abia pe la 40 de ani. 

4. Planetele și reputația lor

Și dacă tot am ajuns să vorbim despre planete, tot de la noi ai învățat că Jupiter mai este numit și Marele Benefic, este cel care aduce abundența, dar te poate face să și iei mai mult decât poți duce, în timp ce mai sus numitul Saturn, este Marele Malefic și se ocupă cu testele și cu răbdarea, este timpul însuși. Micul Malefic este Marte, mai bine zis soldatul care se aruncă în luptă cu pieptul gol și e gata mereu de competiție, el este acțiunea întrchipată, în timp ce Micul Benefic este Venus, cea cu iubirea, plăcerile și banii. Neptun este cu iluziile, universul, infinitul, dizolvarea, dar și păcăleala, căci te face să vezi ce nu este, tot el îți poate da coșmaruri. Uranus este cu suprizele, are reputația de a veni cu scenariul la care nu te-ai fi așteptat, este planeta noului, a revoluțiilor. Pluto este cel care scoate adevăruri la suprafață, dar scoate și ce e murdar de sub preș, aspectele sale nu sunt prea plăcute, dar e necesar. Și în sfârșit, Mercur, planeta comunicării, cel care se ocupă și cu drumurile, transporturile și rutina noastră. 

5. Mercur retrograd îți poate fi prieten

Faptul că Mercur retrogradează nu înseamnă că trebuie să te bage în sperieți deoarece ai învățat de pe Astrosens că este o perioadă în care poți reevalua anumite decizii și poți face în așa fel încât să îl folosești ca să îți fie bine. Anumite amânări și întârzieri își au rostul lor, așa este? 

6. Asteroizi

Nu ne influențează doar planetele, ci și asteroizii. Ai aflat de la noi despre Chiron, cel care vorbește despre traume sau răni nevindecate, dar și despre Ceres, cea cu grijile, anxietatea și hrana. 

7. Lună Plină, Lună Nouă

Alături de noi ai învățat cât de importante sunt fazele lunii și cât de mult te pot influența cu energia lor. O Lună Plină este cea care încheie un ciclu, este cea care te lasă să-i folosești lumina ca să vezi ce nu a mers, în timp ce o Lună Nouă, așa cum îi zice și numele, aduce noul și te invită să îți faci planuri și intenții. Aceste cicluri lunare îți arată că te miști în ritmul lumii și că poți folosi energia lor în beneficiul tău. 

8. Nodul Nord, Nodul Sud

Ai învățat pe Astrosens despre importanța Nodurilor Lunare. Că Nodul Nord este precum o misiune, o călătorie în ale cărei gări ne oprim, în timp ce Nodul Sud este valiza cu tiparele generaționale pe care o purtăm după noi până suntem în stare să facem curat în ea. Grea treabă, dar ce să-i faci. Tot cu Nodurile acestea ai învățat că poți primi persoane care aduc lecții în viața ta

9. Casele

Ai învățat cât de importante sunt casele din astrologie. Casele din astrologie deschid ușile milioanelor de interpretări prin care putem înțelege mai bine cine suntem, ce potențial avem și ce anume putem face ca să urcăm pe val exact atunci când ar fi momentul potrivit. 

10. DOAR TU

Și poate că cel mai important lucru pe care l-ai învățat este dinamica tuturor acestor elemente, felul în care se întrepătrund, faptul că nimic nu e bătut în cuie și că depinde doar de tine, că DOAR TU ești cel care poate pune la muncă anumite aspecte, le poate asocia cu evenimente din viață și poate lua valiza în direcția dorită și potrivită. 

Probabil că sunt mai multe lucruri pe care le înveți aici, rămâi zi de zi alături de noi pentru a afla pas cu pas cum este să vezi și să înțelegi lumea prin ochii multicolori ai astrologiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Filosofia Vieții: O Călătorie Introspectivă În Eseul Mondial

Filosofia vieții, acea încercare eternă de a da sens...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrele ne-au pregătit numeroase surprize în această...


Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Calendar astrologic 22-28 aprilie: Lună Plină în Scorpion și Mercur direct

pixel