Ce îți poate aduce Luna Plină din semnul Peștilor. CINCI lucruri surprinzătoare despre Luna Plină de azi. „Până când?”
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Luna Plină din Pești este un eveniment astrologic care ne poate pune față în față cu emoțiile noastre și poate aduce în prim-plan o notă de trezire spirituală și o notificare a propriului nostru sine care se aude din ce în ce mai tare, rostind cam așa: „până când?”

Având în vedere că Luna Plină de azi se desfășoară în Pești, înseamnă că aduce în atenție un mare plus de creativitate, dar și de spiritualitate. Energia Peștilor este una artistică, dar și una care se pierde, se dizolvă. S-ar putea să avem senzația că ne pierdem simțul spațiului și al timpului, că nu mai știm cine suntem, de ce suntem, unde suntem, însă înainte de orice regăsire se află haos, sau altfel spus fără întuneric nu putem cunoaște lumina. 

Este un moment bun să ascultăm muzică, să apreciem poezia diferit, dar și să fim extrem de atenți la ce visăm, deoarece am putea primi mesaje importante. Pe de altă parte, o Lună Plină în Pești vorbește mult despre dependență, toxicitate, droguri, alcool. E mai bine să nu cădem în prăpastia acestor vicii. Totodată, lucrurile ne-ar putea apărea într-o imagine diferită. S-ar putea ca nu tot ceea ce vedem să fie chiar ceea ce pare. 

Citește și: Diagnosticul vieții între realitate și ficțiune. Lună Plină în Pești, Daniela Simulescu: PATRU zodii printre cele mai afectate!

Ce anume putem simți astăzi? Cum putem folosi Luna Plină în Pești și energia acesteia în mod conștient?

1. Apariția unor mari schimbări

Experimentezi deja sentimentul că o nouă viață se naște prin tine, știi că este ceva acolo care dorește să iasă la iveală. Vrei să renunți la ce este vechi, e ceva acolo în tine care spune „până când?”. Lucurile se schimbă dramatic, nu știi exact unde vei fi la finalul transformării. Poate că acum ți se pare că e ceva rău. E bine să ai răbdare, nu afirma că e bine sau că e rău prea devreme.

Suntem tentați să ne opunem schimbării. Diferitul, înfricoșătorul necunoscut se apropie de noi și ne e teamă să întindem mâna și să îl tragem spre noi, nu știm încotro ne va duce, ne e teamă să părăsim fotoliul confortabil, însă cu toții suntem capabili de mult, mult mai mult, mai bine și mai frumos. 

2. Adu-ți talentele la realitate!

Poți profita de energia Peștilor și de cea a lui Neptun ca să găsești zona talentului tău. Să vezi la ce anume te pricepi cel mai bine. Sau ai pus deja timp și energie și ai devenit deja extrem de bun acolo. Luna Plină încearcă să te facă să înțelegi, să îți permiți să vezi ce potențial ai și să începi să îți aduci talentele la suprafață, la realitate. O să îți aducă multă bucurie. 

3. Conștientizează!

Este un moment bun pentru a conștientiza faptul că ai făcut o mulțime de lucruri fără ca măcar să-ți dai seama. Ai șansa să le îndrepți. Ai șansa să te uiți în urmă și să vezi că ți-ai făcut rău, că poate te-ai sacrificat prea mult și nici nu ai reușit, astfel, să salvezi pe nimeni. Că te-ai victimizat prea tare, că ai tras prea mult de ceva sau de cineva. E clipa în care te trezești și repeți chiar tu: „până aici”!

S-ar putea să te trezești că ai făcut o gramdă de chestii fără să îți dai seama. Ajungi la o revelație de genul și ai șansa să îndrepți acum.

4. Echilibrează!

Nimic nu merge dacă e dus la extreme. Ai nevoie de un echilibru sănătos în absolut orice. Mâncare, pasiuni, călătorii, muncă mai ales. Încearcă să menții un ritm care să ți se potrivească. 

5. Să te întorci „acasă”!

Care e casa ta? Care e energia vieții tale? Nu crezi că este cazul să îți dai înapoi viața pe care o meriți? Viața nu ca rutină, nu ca un chin, nu ca „o pradă”, ci ca o reflexie a sinelui tău real.

Toate aceste evenimente astrologice vin cu influența lor din care poți alege ce dorești să manifești. Poți alege acum să mainifești eliberare de toxicitate, vindecare, creativitate și trezire spirituală. Poți alege renunțarea sănătoasă la obiceiurile și de ce nu, la oamenii care îți fac rău. Peștii sunt semn al vindecării, de asemenea. Ai grijă de tine!

Citește și: Lună Plină în Pești pe 10 septembrie 2022, toate zodiile afectate de confuzie. „Să pierzi ceva ca să câștigi ceva”.

sursă: YouTube, Victor Oddo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aphantasia. Când mintea rămâne fără imagini

Îți este ușor să îți imaginezi lucruri? Nu toți oamenii...

Este iubirea doar chimie în creier? Ce spun cercetătorii

Poate că dragostea este doar o chestiune de chimie a...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel