Ce aduce Marte în Berbec pentru Rac/Ascendent în Rac până în iunie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce aduce tranzitul lui Marte pentru nativii acestui semn de apă!

Tranzitul lui Marte în Berbec, pe 30 aprilie până la 9 iunie, îi afectează cel mai mult pe cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Deci ești unul dintre semnele vizate.

Vom deveni mai energici, dar și mai curajoși. Deși pare un tranzit simplu, această schimbare de semn a lui Marte este una importantă. O putem numi și un nou început.

Cine este Marte? Micul Malefic sau zeul războiului. Așa că poate să agite spiritele la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, aduce și furie în viețile noastre. Trebuie doar să avem grijă să o transpunem într-un mod sănătos.

Marte mai reprezintă și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea, energia masculină. Îți amintim și că Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia când și cum dorește. 

Ce aduce Marte în Berbec pentru Leu/Ascendent în Leu până în iunie

Arhetipul Racului este dat de sentimentele, intuiția și profunzimea emoțională. În mitologie și în psihologie, racul este văzut ca un simbol al protecției, al conștiinței și al capacității de a naviga printre apele tulburi ale emoțiilor umane. La fel cum racul își poartă cochilia ca un adăpost și ca o apărare împotriva pericolelor din exterior, arhetipul Racului este legat de nevoia de siguranță și protecție. Acesta poate manifesta dorința de a-și proteja propriul spațiu și de a oferi refugiu celor dragi.

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Rac/Ascendent în Rac!

Ești printre cei afectați de acești tranzit, fiind un semn cardinal. Știm că Marte reprezintă curajul și furia, iar la tine va tranzita Casa a zecea, a carierei, a statutului și a relației cu autoritățile. Când Marte intră aici, te poți certa cu părinții sau cu alte persoane importante din viața ta. De asemenea, pot apărea certuri cu șefii, iar dacă le spui tu altora ce să facă, o să o faci pe un ton foarte autoritar. 

Marte în Casa a zecea aduce luptă pentru putere și luptă pentru cine are dreptate. Și să nu uităm de furie. Daca nu ai experiență în a conduce un grup de oameni, această perioadă va fi cam neplăcută pentru tine. Stai departe de violența în familie, fie ea verbală, fie fizică. 

Marte o să te facă foarte nerăbdător daca vrei să schimbi locul de muncă și te face să ai niște greșeli la cel actual, din grabă. Însă, acest tranzit este bun pentru cei care vor să conducă și să fie mai independenți. 

Iată și: Gândurile îți determină viitorul. Cât de ușor este să afectezi „puritatea” gândului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

pixel