Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic 2 octombrie. Vezi mesajele astrelor!

Youtube video image

Astăzi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Balanței. Nu este o eclipsă simplă, deoarece, pe lângă Soare, Lună și Nodul Sud, îi mai avem implicați și pe Mercur și pe Lilith. Nodurile Lunare țin de rotația lunii, iar Lilith are conexiune cu aceeași rotație. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, astăzi avem o zi specială. Orice atinge Lilith, este cu rebeliune, cu nonconformism, cu rupere de normele societății. Iar semnul Balanței face referire la relații, la eu versus tu. Însă lui Lilith nu prea îi plac relațiile simple, clasice, cerute de societate. Ea își dorește ce este autentic, nu să rămânem într-o relație din diferite motive. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă/Eclipsa de Soare se petrece în Casa a șaptea. Cei care vor să înceapă relații trebuie să știe că nu vor fi unele simple, iar cei care sunt deja într-o relație ar putea să schimbe abordarea față de partener sau poate chiar față de relație. Desigur, dacă vor ca aceasta să funcționeze mai bine.  

Mitologia zodiei Berbec: o poveste remarcabilă despre eroism și sacrificiu

Taur/Ascendent în Taur

Este un moment foarte bun să schimbi locul de muncă, să te gândești unde vrei să lucrezi data viitoare, să te gândești la ce departament alegi. Poți să fii mai atent și la relațiile pe care le ai cu colegii. 

Eclipsa de Soare din 2 octombrie vorbește despre destin. Iată cinci lucruri pe care trebuie să le cunoști!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ai o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Casa a cincea. Tot ce ține de iubire și copii este vizat. Nici nu trebuie să îți dai tu seama, dar se întâmplă niște lucruri iar în timp și spațiu, poți avea o revelație. Cum te poți bucura de energia acestei eclipse? Meriți să te bucuri precum un copil! De orice vrei tu.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Gemeni/Ascendent in Gemeni. „Ai face bine să îndrăznești mai mult!”

Rac/Ascendent în Rac

Este momentul potrivit pentru a schimba ceva prin casă, dar și pentru a te conecta cu anumite rude, trecând peste orgoliul tău destul de inflamat în anumite momente ale vieții. 

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Rac/Ascendent in Rac. „O să realizezi că familia este cea mai importantă!”

Leu/Ascendent în Leu

Este o zi foarte bună pentru studiu, pentru a pune întrebări, pentru a afla lucruri și a cere detalii. Mintea ta astăzi trebuie să fie precum un avocat. Iar avocatul care merge să pledeze, trebuie să investigheze foarte bine un anumit caz. Așa că azi nu sta degeaba și nu pierde timpul aiurea.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Eclipsa se petrece în Casa a doua, așa că tot ce se întâmplă acum, fără să îți dai tu seama, s-ar putea să aibă un corespondent în viitorul apropiat, în zona financiară. Totul este despre negociere. Trebuie să fii pregătit să dai și tu ceva la schimb, dacă vrei să și primești.

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

pixel