Care este MANTRA specifică ZODIEI tale?
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
În anumite practici și religii orientale precum Yoga sau Budismul, mantra este o formulă sacră cu valoare educativă. Aceasta se folosește din ce în ce mai des în vederea punerii în aplicare a practicilor de dezvoltare personală sau spirituală.

O mantra nu este doar ceea ce rostești, este ceva ce te străduiești să devii, după cum afirmă Sadghuru aici. Devenind chiar tu una cu mantra pe care o rostești și o simți vei putea să accesezi energia pe care o cauți, căci toate răspunsurile și rezolvările se pot găsi mai întâi în interiorul tău.

Mantra reprezintă un pas pregătitor pentru declanșarea unei forțe interioare și poate avea rezultate eficiente dacă este rostită așa cum trebuie în cadrul unei meditații. Eliberați-vă mintea de gânduri și rostiți cuvintele care se potrivesc zodiei voastre.

Aflați mai jos care este mantra fiecărei zodii sau ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Răbdare, răbdare, răbdare

Sunteți impulsivi și vă place să fiți mereu pe primul loc, însă nu e cazul să vă fie teamă, puteți face absolut tot ce v-ați propus dacă aveți răbdare. Lucurile se pot rezolva cu ușurință, iar soluțiile vin mai ușor când apar într-o minte limpede. Lăsați furtuna să treacă, dați-vă voie să aveți răbdare.

Taur / Ascendent în Taur

Pot să accept schimbarea

Căutați mereu stabilitatea și sigur, nu este nimic în neregulă cu asta, însă poate ar fi mai bine să nu rămâneți blocați în rutină. Aveți nevoie de schimbați din când în când, deschideți ușa lucrurilor bune și oportunităților care pot apărea astfel.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

E în regulă să mă opresc uneori

În goana dvs. puteți fi aventuroși și fermecători sau neliniștiți și distrați. O bună modalitate de a vă regăsi echilibrul interior este să vă opriți din când în când și să vă uniți cu propriile voastre sentimente. Iureșul gândurilor și al ideilor nu va pleca nicăieri însă va avea ocazia să se limpezească și să se cristalizeze mai ușor apoi.

Rac / Ascendent în Rac

Am încredere în mine

Unele semne nu au nevoie de nicio încurajare pentru a ieși în față, însă nu este cazul Racului. Dvs. trebuie să simțiți mai des că vă puteți baza pe propriile forțe. Nu vă fie teamă de respingere și nici de abandon. Lăsați temerile deoparte, veți reuși.

Leu / Ascendent în Leu

Pur și simplu respir

Aveți mereu nevoie de laude, de validare și de atenție și vă temeți că s-ar putea să rămâneți singuri, că s-ar putea să fiți ignorați. Nu e ușor să rămâneți liniștiți, chiar și meditația se poate dovedi o provocare pentru voi, de aceea, doar respirați. Fiți prezenți și nu vă lăsați trași în spate nici de dramele trecutului, nici de spaimele viitorului. Respir. Acum.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Sunt perfect așa imperfect

Fecioarele sunt perfecționiste și au tendința să se împovăreze singure doar ca să își demonstreze că merite. Nu este cazul să faceți asta. Nu vă mai criticați pe voi înșivă, nu îi mai criticați nici pe ceilalți. Bucurați-vă de tot ce aveți și luați lucrurile așa cum sunt, nu trebuie să le îmbunătățiți mereu.

Balanță / Ascendent în Balanță

Pot să spun ce simt

Nu este nicio problemă dacă dați glas gândurilor voastre. Fiți vocea care trebuie să fiți, nu vă mai fie teamă că îi veți supăra pe unii sau pe alții. Spuneți ce vă afectează fără să vă fie teamă că ceilalți ar putea fi afectați, este în regulă să fiți sinceri.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Acesta sunt, nu mă mai ascund

Debordați de pasiune, de loialitate de curaj, însă aveți și latura voastră întunecată. Lăsați lumina să pătrundă, întoarceți-vă și pe dos și arătați-le celorlalți că sunteți și sensibil și vulnerabil, lăsați-i să vadă că aveți și răni. Nu vă mai ascundeți.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Asta e tot ce pot face acum

Aveți mereu tendința de a le arăta celorlalți că puteți mai mult și nu sunteți niciodată dispuși să primiți ajutor. Aveți multă încredere în voi și vreți să le faceți pe toate, nici măcar nu suportați ideea de a delega. Însă ar fi bine să mai puneți și limite, limite care s-ar putea să vă redea chiar acea libertate pe care o iubiți atât de tare.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Am dreptul de a nu face nimic

Aveți mereu tendința de a fi prea duri cu voi înșivă și preluați mult prea multe responsabilitați. Nu este cazul să duceți mereu pământul pe umeri. Lăsați-i și pe alții să facă, respirați și dați-vă timp, timp pentru a nu face nimic.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Sunt unic și am puterea să fac asta

Unicitatea este darul dvs., al Vărsătorilor. Voi sunteți prietenii tuturor, colegii buni de echipă, însă în același timp vă este teamă să preluați roluri de conducere din cauză că v-ați putea pierde din popularitate. Aveți încredere în talentele voastre. Puteți transforma lumea într-un loc mai bun.

Pești / Ascendent în Pești

Universul mă ajută

Înlocuiți teama din inima voastră cu o doză mare de curaj. Înlocuiți fraza „de ce mi se întâmplă mie una ca asta?” cu „universul mă ajută”. Nu cădeți în capcana autocompătimirii. Sunteți isteți, romantici și deosebit de creativi. Veți reuși!

articol inspirat de Oprah.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

TREI mistere nerezolvate. Avioane care au dispărut fără urmă

Misterele aviatice sunt pur și simplu fascinante, nu-i...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel