Bogdan Ungureanu, numerolog, ne spune care este impactul numerogramei asupra vieții noastre
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Continuăm seria invitaților nemaipomeniți pe care Astrosens i-a avut de-a lungul timpului. Printre ei se numără și Bogdan Ungureanu, numerolog profesionist.

Te interesează numerologia? Atunci merită să afli ce are de spus un profesionist în tainele numerelor, pe numele său, Bogdan Ungureanu. 

Iată ce aflăm, ca introducere, chiar de pe site-ul său:

"Bogdan Ungureanu, Numerolog profesionist, Coach și Trainer. Sunt creator de spații, situații și contexte în care oamenii (se) cunosc și se dezvoltă personal, în care își găsesc soluții la probleme și identifică resurse pentru a-și atinge visele și împlini dorințele personale.

Numerele m-au fascinat de când mă știu. Am învățat matematică la școala și apoi în facultatea de inginerie.

Am început să studiez tot ce se putea despre Numerologie și acumulând întrebări și nelămuriri, m-am dus la cursul de Numerologie a lui Anatol Basarab, în 2014, care mi-a devenit în cele din urmă, mentor, în acest parcurs.

De aici, totul a venit de la sine. Am găsit în #Coaching și #Numerologie o unealtă excelentă pentru a mă înțelege și a mă autocunoaște, în primul rând, mai profund și mai exact decât orice altă metodă practico-analitică pe care am cunoscut-o vreodată. Și mi-a plăcut atât de tare, încât am vrut să o împărtășesc și cu cei din jur, să îi ajut și pe ceilalți să se cunoască mai bine, să își rezolve problemele, iar din anul 2015 am înființat Numerosfera și am început să organizez cursuri și ateliere de numerologie. Din anul 2015 sunt membru în grupul fondator al Asociației Numerologilor din România."

Ce ne spunea astrologul Daniela Simulescu?

„Invitatul nostru, Bogdan Ungureanu, are o astrogramă ideală pentru cineva care lucrează cu cifre. Cu un stellium în Fecioară, el beneficiază de un marcaj astrologic care îl face să fie matematic, analitic, pragmatic, obiectiv și foarte curios.”

Cifrele ne înconjoară la fiecare pas, în fiecare moment al vieții noastre. Bogdan ne va introduce în lumea numerologiei, explicându-ne ce este o numerogramă și cum ne poate ajuta să devenim versiuni mai bune ale noastre. Asemănătoare unei astrograme, numerograma oferă informații valoroase despre tiparele transgeneraționale, sănătate, relații, carieră și personalitate. Tot ce ai nevoie pentru aceasta este data nașterii.

Invitatul nostru a discutat despre numerograma unei persoane celebre, pentru o exemplificare concretă. Cel vizat a fost celebrul actor George Clooney.

„În general, o numerogramă, la fel ca în astrologie, este deosebit de important să fie realizată în mod direct, față în față. Acest moment de interacțiune este extrem de puternic. Pentru numerograma lui George Clooney, am folosit doar data de naștere, fără să iau în considerare locul sau ora nașterii. Data de naștere este un element fix în viața unei persoane și reflectă exact calitățile, abilitățile și amprenta energetică unică primită în acea zi. În cazul său, 06.05.1961, nașterea într-o zi de 6 indică un tipar al familistului, ceea ce înseamnă că George Clooney este, în esență, o persoană responsabilă. Cifra șase simbolizează responsabilitatea, capacitățile și dorința de a crea o atmosferă familială. În adâncul său, Clooney este un mare familist, cu calități și defecte, ceea ce putem numi bine și rău.

Când ești bărbat cu cifra șase, ai o masculinitate puternică, ceea ce atrage atenția femeilor din întreaga lume, chiar și fără să faci nimic în mod special. Acest lucru îl transformă pe Clooney într-un adevărat magnet pentru doamne și domnișoare.

Un alt aspect al numerogramei sale este prezența a trei cifre de șase. Din data de naștere se poate calcula, similar cu o hartă astrologică, un cod numerologic. Aceste aspecte numerologice sunt într-o strânsă legătură cu astrologia, complementându-se reciproc.

Luna nașterii indică la orice persoană masca pe care o afișează, adică abilitățile pe care le folosește în relațiile cu ceilalți. Deși în interior Clooney este un familist, în exterior se prezintă ca un tip amuzant, vesel și uneori chiar superficial. Pare a fi genul de persoană cu care poți face glume, poate chiar bufonul grupului, capabil să spună bancuri și să distreze.

Cele trei cifre de șase din numerograma sa dezvăluie o persoană care muncește extrem de mult, este mereu activă și emană sexualitate fără să facă niciun efort. Acest aspect nu poate fi ascuns.

Cifra destinului lui Clooney este 1, ceea ce indică faptul că viața îl va conduce către independență și dorința de a fi numărul unu în orice domeniu. Va dori mereu să se descurce pe cont propriu, să iasă în față și să fie unic în ceea ce face. Indiferent de drumul pe care îl va alege, va ajunge întotdeauna în această direcție.”

Cum a apărut numerologia? Originile pornesc chiar din matematică!

Emisiunea completă poate fi urmărită aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel