Berbecii nu trebuie să fugă de durere, Fecioarele merită să arunce un ochi prin portofel. Horoscop Lună Plină
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce horoscopul zilei de 17 octombrie.

Azi avem Superluna Plină în semnul Berbecului. În același timp, Venus intră în Săgetător. Avem o zi foarte interesantă!

Deși evenimentul va avea loc aproape de axa Nodurilor Lunare, nu va fi o eclipsă, dar va avea un impact similar. Această Lună Plină poate scoate la iveală furia reprimată, frustrările, conflictele și deciziile impulsive. În mod tradițional, Luna Plină marchează culminarea unui proiect, iar Berbecul simbolizează un nou început. Prin urmare, pentru a începe din nou, este necesar un moment de sinceritate. Mulți dintre noi vor trece printr-o criză emoțională înainte de a porni pe un nou drum. Soarele și Luna vor fi în aspect tensionat cu Marte în Rac și Pluto în Capricorn, formând o cruce pe semnele cardinale, afectând în special Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul.

Venus își începe tranzitul în Săgetător, unde va rămâne până pe 11 noiembrie. În astrologie, Venus guvernează feminitatea, iubirea, sentimentele, valorile și relațiile, iar Săgetătorul este un semn filosofic, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, drept și optimist. În această perioadă, vom fi atrași de optimism, exact ceea ce avem nevoie în vremurile tulburi. Vom învăța să credem cu tărie că lucrurile vor merge bine, chiar și fără dovezi concrete, abordând viitorul cu încredere și speranță.

17 octombrie: Ziua internațională a eradicării sărăciei. Peste 700 de milioane de oameni trăiesc în sărăcie extremă

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în semnul tău, lângă Chiron. Azi ai face bine să nu fugi de nicio durere. Dacă te confrunți în aceste zile cu o durere interioară, cu o tristețe sau ești răvășit, nu fugi de aceste sentimente. Foarte mulți Berbeci, de azi, vor lua decizii.

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac

Taur/Ascendent în Taur

Dormi cât mai mult cu putință. Poate ai șansa să pleci mai repede de la locul de muncă și să te odihnești, să te relaxezi, fiindcă ai mare nevoie. Venus intră de azi în Casa a opta, așa că vei avea și dorința de retragere. 

Ce să NU faci în timpul SuperLunii Pline din 17 octombrie. Energia este nesăbuită și grăbită!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ție îți priește Superluna plină de azi. Cumva, te ajută să te și distrezi, să fii și serios, îți dă și vorbele potrivite, așa că poți să profiți de ceea ce se întâmplă în jurul tău. 

Rac/Ascendent în Rac

Ești printre cei afectați de acest eveniment care are loc azi, mai ales pe plan profesional. Vor fi unele situații cu care nu ești de acord, dar nu încerca să te implici în ele, mai ales dacă nu sunt despre tine. Nu face tu dreptate pentru colegi sau șefi, fiindcă nu este cazul. Încearcă să nu îți vezi șefii precum părinții sau rudele.

Pericolele Superlunii Pline în Berbec din 17 octombrie. Este reactivă și impulsivă!

Leu/Ascendent în Leu

Ai nevoie să ventilezi azi. Trebuie să găsești ori locul potrivit, ori obiceiul potrivit, care să te ajute să te echilibrezi și să te calmezi. Ca să nu explodezi atunci când lucrurile nu ies precum ți-ai dori, ai putea să găsești o melodie, un film, găsește o persoană de ajutor.

10 lucruri de știut despre Superluna Plină în Berbec de pe 17 octombrie. Vindecă-te de traumele vechi!

Fecioară/Ascendent în Fecioară 

Acest eveniment de azi se petrece la tine pe axă financiară. Ce trebuie să reții? Vei învăța mai degrabă din greșelile tale și nu din ale altora. Mai aruncă un ochi și prin cont sau prin portofel. Ai nevoie de claritate, trebuie să știi pe ce te bazezi.  

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

pixel