Pericolele Superlunii Pline în Berbec din 17 octombrie. Este reactivă și impulsivă!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 17 octombrie, vom avea o SuperLună Plină în curajosul semn al Berbecului. Ne va expune la multe riscuri!

Să ne reamintim ce înseamnă o Lună Plină. Soarele în Balanță și Luna în Berbec sunt în opoziție. Soarele reprezintă energia conștientă, iar Luna pe cea inconștientă. Când cei doi aștri foarte importanți se află în opoziție, vorbim despre un apogeu, o finalizare. 

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, Zeul Războiului. Arhetipul Berbecului este cel al primăverii. Arhetipul Berbecului are și o resursă și o vulnerabilitate. Resursa este curajul, încrederea, forța, energia, iar vulnerabilitatea este furia sau frica. 
 
Emoțiile vor atinge un punct culminant în timpul Lunii Pline din Berbec, care se apropie pe 17 octombrie. Fără îndoială, este cea mai necontrolată Lună Plină din acest an, așa că va trebui să fii foarte atent pentru a evita riscurile. 

În primul rând, Lunile Pline aduc deja o energie puternică în colectiv. Iar în Berbec, aceasta poate deveni reactivă și impulsivă. Deși uneori Berbecul ne poate ajuta să cultivăm un sentiment de curaj și valoare, planeta guvernatoare a Berbecului, Marte, este în detriment în Rac și formează un careu cu Soarele, Luna și Chiron.

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Acest lucru sugerează că oamenii nu își vor gestiona emoțiile foarte bine și ar putea deveni extrem de iritabili. Iar cu Luna în conjuncție cu Chiron, insecuritățile ascunse ar putea fi expuse, adăugând un sentiment de insultă sau lipsă de respect. Această Lună Plină va lua pe mulți prin surprindere deoarece în acest moment nu există planete în semne de foc. Deși în mod normal este recomandată manifestarea, de data aceasta nu ar trebui să încerci să manifești ceva, deoarece este mai probabil să faci o mișcare impulsivă sau să te concentrezi doar pe câștiguri pe termen scurt. Acesta este, de asemenea, punctul culminant al Eclipsei totale de Soare din Berbec, care a avut loc pe 8 aprilie și a fost în conjuncție cu Chiron.

Așadar, temele din acea perioadă vor ajunge la o concluzie. Iar cum soarele reprezintă conducătorii și liderii, posibil ca un lider important pe scena mondială ar putea experimenta un anumit tip de stres și conflict.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

pixel