Ascendentul în Berbec: competitiv, dinamic și entuziast. Ce te mai caracterizează?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce înseamnă să ai ascendent în primul semn al zodiacului, cel al Berbecului!

Ascendentul reprezintă un element esențial în astrograma noastră, împreună cu pozițiile Soarelui și Lunii.

Pentru a determina Ascendentul în astrograma noastră, este important să avem data exactă, ora precisă și locul nașterii. În lipsa orei exacte, este util să cunoaștem măcar un interval de timp aproximativ.

Trebuie să subliniem că Ascendentul nu începe să influențeze doar după vârsta de 30 de ani; el este relevant încă de la nașterea noastră.

Ești curios să afli ce te definește dacă ai ascendentul în Berbec?

Iată niște trăsături de bază. Te identifici cu ele?

Un nativ cu Ascendentul în Berbec este extrem de energic și activ. În permanență este în căutare de noi provocări și experiențe, această persoană nu poate sta locului și acționează des foarte impulsiv. O caracteristică definitorie este dorința continuă de a fi în mișcare și de a-și asuma noi inițiative.

Această persoană poate părea mereu în căutare de ceva nou, iar acest aspect poate să-i epuizeze pe cei din jurul său, care pot avea dificultăți în a ține pasul cu ritmul său alert și cu schimbările frecvente pe care le propune.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec/Ascendent în Berbec

În plus, cei cu Ascendentul în Berbec au deseori o dorință puternică de a ieși în evidență și de a fi remarcați. Își doresc să fie văzuți și apreciați pentru realizările lor, preferând să nu rămână în umbră și să lase la vedere anumite detalii care să atragă atenția celor din jur.

Astfel, combinația de energie, impulsivitate și dorința de a fi în centrul atenției caracterizează pe cei cu Ascendentul în Berbec, definindu-le personalitatea și comportamentul în diverse contexte sociale și profesionale.

De-a lungul istoriei, cei cu ascendent în Berbec au fost priviți ca fiind independenți încă din copilărie, o trăsătură pe care o păstrează și în viața adultă.

Din acest motiv, este posibil să observi că alții nu se grăbesc să le ofere ajutor, deoarece par să aibă mereu controlul situației. În realitate, aceștia au învățat să se bazeze pe ei înșiși. În ciuda acestei aparențe de distanță, cei cu ascendent în Berbec sunt dispuși să facă unele compromisuri în relațiile personale și sunt foarte atașați de cei dragi.

Ce aduce Marte în Gemeni pentru Berbec/Ascendent în Berbec până pe 4 septembrie

Sunt lideri remarcabili, având curaj și determinare. Sunt considerați pionieri și se descurcă excelent în poziții de conducere. De asemenea, sunt captivanți în roluri de prezentatori și sunt motivaționali în discursurile lor. În concluzie, au o prezență magnetică!

Ascendentul în Berbec îți influențează foarte mult modul în care te prezinți lumii și cum interacționezi cu mediul înconjurător. Aceasta poate adăuga o notă de determinare și vigoare chiar și în cazul în care semnul tău solar sau lunar are caracteristici mai pasive sau introspective.

Zodia bebelușului NU contează! De ce este mai important ascendentul? Daniela Simulescu răspunde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel