Alla Pugaciova, considerată "regina muzicii pop sovietice", a fugit în Israel, după ce a criticat războiul din Ucraina
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Alla Pugaciova, considerată "regina muzicii pop sovietice", a plecat în Israel, după ce a criticat public războiul din Ucraina.

Alla Pugaciova, considerată "regina muzicii pop sovietice", a anunţat luni că se află în Israel, transmite Agerpres. Cântăreaţa rusă a făcut acest anunț la trei săptămâni după ce a denunţat războiul declanşat de preşedintele Vladimir Putin în Ucraina şi după ce a spus că acesta transformă Rusia într-un paria la nivel mondial, informează Reuters.

"Mulţumesc armatei mele de mai multe milioane de fani pentru dragostea lor şi sprijinul lor, pentru capacitatea de a distinge adevărul de minciuni", a scris pe Instagram cântăreaţa Alla Pugaciova, în vârstă de 73 de ani, o legendă a muzicii pop sovietice şi post-sovietice şi care este, probabil, cea mai cunoscută femeie din Rusia.

Alla Pugaciova: Din Ţara Sfântă, mă rog pentru voi şi pentru pace



"Din Ţara Sfântă, mă rog pentru voi şi pentru pace. Sunt fericită!", a adăugat ea.

Alla Pugaciova este cunoscută de mai multe generaţii de ruşi pentru o serie de cântece de mare succes, precum "Milioane de Trandafiri Roşii" din 1982, şi pentru rolul jucat în filmul din 1978 "Femeia care cântă".

Luna trecută, Alla Pugaciova a spus că războiul din Ucraina ucide soldaţi ruşi în scopuri iluzorii şi reprezintă o povară pentru oamenii de rând. De asemenea, ea a cerut atunci să fie trecută pe lista "agenţilor străini" după ce soţul său, actorul şi prezentatorul de televiziune Maxim Galkin, în vârstă de 46 de ani, a fost inclus pe acea listă în data de 16 septembrie.

Artista a fost premiată în trecut de Putin



Alla Pugaciova şi Maxim Galkin au plecat în Israel în martie, la o lună de la invazia rusă din Ucraina, însă artista s-a întors în luna august în Rusia împreună cu copiii săi.

Artista a fost premiată în trecut atât de preşedintele rus Vladimir Putin, cât şi de predecesorul său, Boris Elţîn. Atunci când Mihail Gorbaciov a murit în luna august, Alla Pugaciova l-a lăudat pe ultimul lider sovietic pentru că a permis libertatea şi a respins violenţa.

Propunerile făcute de Elon Musk pentru "pacea din Ucraina", apreciate la Kremlin

Kremlinul a salutat propunerea lui Elon Musk, care a sugerat un posibil acord de pace pentru a pune capăt războiului din Ucraina, după ce Kievul l-a criticat pe Musk pentru termenii propunerii, despre care acesta a transmis că favorizează Rusia.

"Este foarte constructiv că cineva ca Elon Musk caută o soluţie paşnică de a ieşi din această situaţie", a declarat Dmitri Peskov reporterilor, în cadrul unei conferinţe telefonice. "Comparativ cu numeroşi diplomaţi profesionişti, Musk încă mai caută moduri de a se ajunge la pace. Şi ajungerea la pace fără a îndeplini condiţiile Rusiei este absolut imposibilă", a adăugat el.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a răspuns propunerii lui Musk prin propriul său sondaj pe Twitter, în care a întrebat: "Care @elonmusk vă place mai mult? Cel care susţine Ucraina (sau) cel care susţine Rusia."

Sondajul lui Musk a strâns mai mult de 2,5 milioane de voturi, dintre care 60% se opun propunerii. Moscova a fost întotdeauna deschisă negocierilor pentru încheierea conflictului, a adăugat Peskov. El a criticat noul decret ucrainean, semnat de Zelenski, care susţine că Ucraina nu va negocia direct cu Putin pentru a încheia conflictul, scrie Rador. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel