Al Capone, Elvis Presley și Harry Houdini se mai află printre noi. Spiritele acestora au fost văzute!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Faimoși în lumea aceasta, dar și în cea de dincolo. Iată câteva spirite ale celebrităților care ar putea fi încă alături de noi!

Un artist nu ne părăsește niciodată. Ceea ce a făcut rămâne veșnic în inimile fanilor, iar amintirea lor dăinuie pretutindeni. Poate crezi sau nu în fantome, dar există suficiente motive pentru unii dintre ei să nu ne părăsească. Oare să fie dragostea lor pentru lumina reflectoarelor sau circumstanțele în care au părăsit această lume motivul?

Iată ce reiese din câteva mărturii!

Al Capone

Al Capone a ispășit un total de 4 ani și jumătate în închisoarea federală de maximă siguranță Alcatraz, dar se spune că a savurat cu adevărat timpul petrecut acolo și îi place să se întoarcă și din lumea de dincolo. Supranumit "Scarface", el a încetat din viață în 1947, în Miami Beach, Florida, însă circulă povești că uneori se aude muzică de banjo din vechea sa celulă de la Alcatraz. Acesta nu este singurul loc. Se zice că el folosea Hotelul Congress Plaza din Chicago, Illinois, ca sediu pentru organizația sa și au fost raportate mai multe apariții ale lui Capone.

Elvis Presley

Elvis Presley a fost prezent în mod regulat la Las Vegas Hilton între 1969 și 1976, înainte de moartea sa în 1977. Se spune că încă mai apare în culisele fostului său loc de spectacol.

Harry Houdini

Cunoscut ca cel mai mare magician din toate timpurile, Harry Houdini a murit în noaptea de Halloween din 1926. Cu toate acestea, el intenționa să revină după moarte și i-a promis soției sale că o va contacta în lumea de dincolo. După moartea lui, aceasta a organizat sesiuni de spiritism în casa lor din Laurel Canyon timp de zece ani, dar în cele din urmă a renunțat și s-a mutat. După plecarea ei, casa a devenit un loc ciudat și a fost distrusă în cele din urmă într-un incendiu de vegetație. A fost restaurată ulterior, iar domeniul Houdini este acum închiriat pentru evenimente private, mulți au afirmat că l-au zărit pe Houdini rătăcind pe terenurile casei restaurate.

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith a petrecut ultimele momente la Seminole Hard Rock Hotel și Casino din Hollywood, Florida, înainte de decesul ei în 2007. De atunci, au existat afirmații că spiritul ei ar fi fost văzut plimbându-se prin holul hotelului.

Fantomele celebrităților și locurile unde au fost văzute. Se mai află preferații noștri printre noi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

TREI mistere nerezolvate. Avioane care au dispărut fără urmă

Misterele aviatice sunt pur și simplu fascinante, nu-i...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel