1 an de Astrosens. Ce alegem de pe „tăviță”? Îndrăzneală, Lilith și creativitate. „Schimbarea la față” a astrologiei. Interviu cu Daniela Simulescu
Autor: , Astrosens Team | Dată: 15 aug 2022, 14:02
Astrologul Daniela Simulescu a dat în exclusivitate pentru colegii de la DC News un interviu în care a vorbit despre aniversarea proiectului Astrosens, un proiect de suflet prin care astrologul a încercat să schimbe percepția oamenilor cu privire la astrologie. 

Astrologul Daniela Simulescu sărbătorește alături de noi „schimbarea la față” a astrologiei din România. 

Pe 15 august 2021, a fost lansat proiectul Astrosens.ro. „A trecut un an, timp în care s-au întâmplat foarte multe lucruri”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Odată cu lansarea proiectului, numeroase mituri legate de astrologie au fost dărâmate. „Astrologii nu ghicesc, așa cum cred mulți români, ci oferă noi instrumente de cunoaștere, studiate pe parcursul a mii de ani”, a explicat Daniela Simulescu. La ceas aniversar, Daniela Simulescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru DCNews. Vă invităm să-l citiți în rândurile ce urmează:

Se împlinește un an de când Astrosens și-a început călătoria. În majoritatea zonelor, „tăierea moțului” se petrece la prima aniversare a copilului. Suntem la un moment aniversar, așa că hai să aflăm ce alege Astrosens de pe tavă: stilou, îndrăzneală, Lună Plină, marele benefic, Lilith, conjuncție, Mercur retrograd, Lună Nouă, critic Facebook, foarfecă.

Daniela Simulescu: În primul rând, îndrăzneala. Pentru că este una dintre calitățile principale ale proiectului. Pentru că este una dintre însușirile care m-au ajutat de-a lungul timpului să îmi continui pasiunea, astrologia, în ciuda preconcepțiilor greșite. Și pentru ceea ce va și urma.

În al doilea rând, Lilith. Deși mulți se feresc de acest punct, chiar și unii colegi de breaslă, eu extrag partea bună. Lilith aduce detașare, inovație, nonconformism, nesupunere, dar și reușită.

Și nu în ultimul rând, stiloul. Acesta a fost ales de colega mea, Elena, ea fiind o maestră a scrisului. Vă puteți seama de asta din articolele de pe site.

Care au fost cele mai mari provocări, dar și cele mai importante lecţii de până acum?

Daniela Simulescu: Cea mai mare provocare a fost, este și va fi în continuare schimbarea percepției despre astrologie. Înainte de 1990, acest domeniu a fost interzis, iar pe urmă a fost promovat într-un mod greșit. Da, astrologia, are și partea previzională, dar nu trebuie privită deloc ca o ghiceală, o vrăjitoreală. În plus, astrologia nu înseamnă douăsprezece zodii și atât.

Lecția cea mai importantă a fost aceea de a reuși să îmbinăm jurnalismul de calitate cu astrologia. Să scriem articole cu o bază serioasă, dar care să fie și plăcute de către cititori.


Găsiți continuarea interviului pe DC News.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Teodora Muth vine la interviurile Astrosens

Continuăm seria interviurilor cu specialiști din...

Rodica Spînu vine la interviurile Astrosens

Continuăm seria interviurilor Astrosens cu specialiști...

Mihaela Dicu vine la interviurile Astrosens

Invitata ne va oferi mai multe detalii despre cea de a...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?