Zodiile și stilul vestimentar. Cum se îmbracă femeile din semne de PĂMÂNT?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vrei să știi ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile care aparțin zodiilor de pământ? Află informații utile!

Trebuie să știi că, în funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Totodată, astrologul Daniela Simulescu este de părere că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. Iată ce ne spunea:

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului.

Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

FEMEIA TAUR

Pentru că este un semn de pământ, femeia Taur are un stil vestimentar oarecum clasic, dar în același timp luxuriant. Se folosește de modă doar pentru a se inspira, deoarece ea optează pentru propriile combinații vestimentare. Știe cum să combine culorile și sunt foarte senzuale!

”Această zodie este venusiană, pentru că este guvernată de Venus. Întotdeauna, când vezi o femeie venusiană, cu mult Taur în astrogramă, o să vezi o femeie care pune mult preț pe calitate, dar și pe culori.

Dacă vă știți cu Taur în astrogramă, trebuie să îmbinați culorile, chiar și roșu, culori pastelate, culori plăcute, bijuterii fine, cercei într-un fel, pe buze trebuie să se pună foarte mult accent. (...) Este de o feminitate clasică, diafană, însă, în același timp, atrag foarte mult.

O să vedeți că femeile cu Venus în Taur, cu Soarele în Taur sau ascendentul în Taur sunt precum niște artiste. Ca să se simtă bine, trebuie să asorteze bijuteriile, culorile, pantofii să fie cu toc, să fie foarte clasici, părul să fie făcut într-un anumit fel, machiajul.

Nu exagerat, dar îi place să pună mai multe piese, să se simtă bine. Femeile cu mult marcaj în Taur trebuie să se placă foarte mult. Energia venusiană este cea cu simțurile. Trebuie să vadă tot, să vadă cum se simte materialul. Au partea asta foarte feminină.”

FEMEIA FECIOARĂ

De fel, femeile cu Venus în Fecioară sunt prezențe feminine și grațioase, cărora le place îmbrăcămintea elegantă, clasică, dar bine croită și flatantă, care să le scoată în evidență formele corpului.

Ținutele femeii Fecioară reprezintă echilibrul perfect între frumusețe și funcționalitate, nuanțele spre care tinde cel mai des fiind desprinse din natură.

„Femeile sunt la doi poli. Dacă avem ascendentul în Fecioară, Soarele în Fecioară sau Venus în Fecioară, avem următoarele situații. Prima dată, îți imaginezi cămășuța aceea în carouri, fustița cui sau pantalonii de birou. Asta este prima variantă. Femeile cu mult marcaj în Fecioară vor să se protejeze, vor să stea în spate, nu vor ca toate privirile să fie ațintite asupra lor, așa cum este la Leu.

Fecioarele vor să se simtă în siguranță, cât mai liniștite. Astfel că, se îmbracă numai la cămășuță, cât mai simplist. Unele dintre femeile care vor să atingă perfecțiunea din punctele astea de vedere. (...) Femeile cu Venus în Fecioară sunt mai corporatiste, le place să se îmbrace office, ori sunt foarte implicate în zona de beauty.

Ele știu unde să se tundă, unde să se machieze. Tot timpul schimbă, tot timpul experimentează. Ele vor să pară perfecte. (...) Depun foarte multă muncă să se simtă și ele bine în propria piele.

Este un consum de energie acolo, uimitor. Ori au partea aceea office, ori sunt foarte feminine, foarte atente la detalii la culori, machiajul e perfect, rochița perfectă, pantofii și ei la locul lor. Ea trebuie să fie Afrodita. ”

FEMEIA CAPRICORN

La această zodie, vorbim despre Regina Marii Britanii! 

Femeile care au mult Capricorn în hartă sunt saturniene. Să ne amintim că planeta Saturn este planeta timpului. Femeile saturniene atunci când sunt mici, se îmbracă precum niște băbuțe, iar când sunt mari, ca niște adolescente.

„Întotdeauna, o femeie cu Venus în Capricorn este foarte serioasă. Alege paltonul care se poartă 20 de ani sau o broșă care nu se demodează niciodată. Are o feminitate clasică. (...) Apreciază hainele clasice, dar alege branduri de calitate. Aceste femei sunt foarte senzuale, deși, la prima vedere, par reci.

Trebuie să spunem că femeile Saturniene se descoperă după 36-40 de ani. Așa că le putem vedea cu ruj roz și fustă scurtă după această vârstă. Atunci se descoperă, se îmbracă altfel, se machiază. Țin mult la etichetă și la un statut, indiferent de ceea ce fac sau ce muncesc. Au multă seriozitate și foarte mult statut în înfățișare.

De multe ori, sunt conservatoare sau tradiționaliste.”

Îți recomandăm și: PATRU zodii vor primi un AJUTOR nesperat de la astre. "Ai mulți ași în mânecă, folosește-i!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

pixel