Zodiile și somnul: Câte ore trebuie să dormi în funcție de semnul zodiacal
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Toate zodiile prezintă o serie de trăsături interesante. Semnul tău zodiacal poate spune multe și despre felul în care dormi. De câte ore de odihnă ai nevoie? Iată ce trebuie să știi!

Orele de somn de care ai nevoie pot fi stabilite și în funcție de zodia ta! În timp ce unii nativi se simt perfect după doar 5 ore dormite, alții ar prefera să se odihnească mai mult de 10. Află cum stă fiecare zodie la capitolul somn!

Berbec

Berbecii sunt unele din semnele care nu se simt bine a doua zi, dacă nu au dormit bine noaptea. Ai nevoie de 6-8 ore ca să ai energie a doua zi. Totuși, pentru că poți fi energic și ușor obsedat de perfecțiune, riști să adormi mai greu.

Taur

Taurii fac parte din cele mai muncitoare zodii, dar le place și odihna. Din cauza muncii asidue, ai nevoie de mai multe ore de somn, care pot varia de la 8 până la 10. Dacă nu te odihnești corespunzător, tinzi să fii mai morocănos.

Gemeni

Nativii Gemeni pot să adoarmă greu, pentru că se gândesc la o mulțime de lucruri. Nu te culci foarte devreme și consideri odihna o reîncărcare a bateriilor. Dormi minimum 8 ore pe noapte și lasă deoparte telefonul sau laptopul înainte de somn.

Rac

Racii nu se simt atât de obosiți seara. Să nu uităm că ești guvernat de Lună, așa că poți fi considerat și bufnița zodiacului. Chiar dacă adormi greu, îți este greu să te trezești dacă pici într-un somn profund. Ai nevoie de cel puțin 6-7 ore de somn. Poți să dormi și in timpul zilei.

Leu

Ești muncitor și agitat în timpul zilei, așa că îți trebuie măcar 8 ore de somn ca să ai bateriile încărcate a doua zi. De obicei, nativii Leu au nevoie de mai mult timp de refacere dacă au o noapte albă. În primele ore ale dimineții, probabil că nu ești cel mai comunicativ.

Fecioară

Nativilor Fecioară le trebuie măcar 7-8 ore de somn. Ești o fire gânditoare și analitică, iar asta îți aduce probleme atunci când încerci să dormi. Te foiești mult în pat și încerci să scapi de toate gândurile. Ia-ți un moment ca să te deconectezi.

Balanță

Nu ești un nativ leneș, dar îți place să dormi minimum 9-10 ore pe noapte, mai ales dacă ai ocazia. Ai nevoie de un program regulat de somn. Chiar dacă uneori ai vrea să mai stai în pat, te trezești rapid dacă ai multe de făcut.

Scorpion

Ai nevoie de 8-10 ore de somn, deși crezi și într-un pui de somn de jumătate de oră. Ești un semn rezistent și nu dai prea multe semne de oboseală, însă încearcă să pui accent și pe odihnă.

Săgetător 

Cei din semnul Săgetătorului au nevoie de cel puțin 5 ore de somn. Nu îți place să pierzi prea mult timp în pat și te simți destul de odihnit in fiecare zi, chiar dacă obișnuiești să dormi puțin.

Capricorn

Îți trebuie între 5 și 7 ore de somn noaptea, ca să te simți bine. Îți place să dormi și în timpul zilei, măcar pentru o jumătate de oră. Ești o persoană muncitoare, de aceea te agiți mult pe timpul zilei. Seara, îți place să te relaxezi.

Vărsător

7-8 ore de somn sunt tot ce ai nevoie ca să fii energic și pozitiv a doua zi. Pentru că ești un semn de aer, acest lucru te poate relaxa. Bucură-te de o baie cu spumă înainte să dormi, o să-ți facă bine.

Pești 

Ești visătorul zodiacului, așa că pui mare preț pe orele tale de somn. Poți să dormi 10 ore sau chiar mai mult. Acesta este timpul tău, pe care îl poți folosi pentru a trăi în subconștient.

Citește și: Horoscop medical. Ce boli pot să apară în funcție de zodie și ce se recomandă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel