Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Scorpion? Daniela Simulescu: "Emană magnetism și senzualitate!"
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 28 Martie 2023, 10:50
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Scorpion!

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Daniela Simulescu a spus că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de descoperire fizică. Pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze, validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face.”

"În cazul femeii Scorpion, este o discuție foarte interesantă, pentru că este un semn guvernat de Marte și de Pluto. Aceste două planete au mare legătură cu sexualitatea.

Așa că pot fi două extreme. Odată avem femeia misterioasă, gotică, îmbrăcată doar în negru, ori e tipa foarte senzuală, care afișează latex, cizme sau decolteu. Dar și culorile țipătoare.

De exemplu, pe femeile cu Venus sau cu Ascendentul în acest semn, ori le iubești din prima, ori le urăști din prima. (...) Așadar, ori sunt femei retrase, ori sunt femei expansive, care afișează foarte mult. Femeile cu mult Scorpion în harta natală îți atrag privirea. E ceva la ele ce te frapează, ce vrei să cunoști și mai mult.”

Iată cum se manifestă Venus în Scorpion!

Persoanele care au semnul lui Venus în Scorpion sunt atrăgători. Îi "ademenesc" ușor pe cei din jur, se bazează pe intensitate în relații și au acel ceva magnetic. Totodată, dacă cineva îi atrage atenția, un nativ cu Venus în Scorpion va demonstra cu fapte și vorbe. Greu îi va rezista o persoană, dacă a pus ochii pe ea.

Citește și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Balanță? Daniela Simulescu: "Este acea feminitate clasică, de poveste"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

4 iunie: Lună Plină în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

https://pixabay.com/

Zodia căreia îi merge totul din plin. Ce altă zodie va înota în ape tulburi?

Freepik.com

Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Vărsătorul?

Sursa: pixabay.com

Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur?

Cross parteneri