Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Săgetător? Daniela Simulescu: "Este foarte sportivă!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Săgetător.

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Daniela Simulescu a spus că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

"Femeile cu energia de Săgetător sunt foarte sportive. Le vei vedea întotdeauna cu un rucsac în spate sau cu teniși, gata de călătorii sau gata de plecare. (...) Săgetătorul are și această zonă de credință. Le poți vedea foarte pudice, dar sunt petrecărețe, vor să meargă la evenimente. Au și această parte de a se îmbrăca după tendințe, sunt foarte îndrăznețe sau au această parte foarte sportivă, cu cei mai tari adidași sau cel mai cool trening.

Femeile cu mult marcaj de Săgetător în hartă au cele mai tari haine de mers la sală. Deoarece țin la etichetă și la brand. În afară de această latură sportivă sau mai băiețoasă, oamenii cu multă energie de Săgetător au și această chestie de puritan, de măicuță, au mai mereu un dublu standard."

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Săgetătorului!

Cum sunt cei cu Venus în semnul Săgetătorului? Foarte atrăgători! Dar și distractivi, calzi și plini de viață. Oamenii cu acest semn al lui Venus sunt dornici să creeze legături noi. Și nu le este prea greu să le facă, fiindcă ceilalți vin cu ușurință spre ei. În ceea ce privește relațiile, cei cu Venus în Săgetător au nevoie de multă libertate din partea unui partener, așa că uneori le vine greu să intre în legături serioase.

Totodată, aceste persoane tind să devină ușor neliniștite și pot să dispară foarte rapid dintr-un cuplu dacă se simt criticate, sufocate sau neînțelese. Își doresc pe cineva care să le inspire și se țin departe de legăturile banale.

Ca să ai casă bună cu un astfel de nativ, nu-i tăia aripile și fii un adevărat susținător al ideilor sale mărețe. Acești oameni vor să exploreze lumea și sunt idealiști. Au nevoie de un partener care iubește la rândul lui libertatea. Cert este că nu te vei plictisi lângă ei, ba chiar vei fi provocat în mod constant.

Îți sugerăm și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Scorpion? Daniela Simulescu: "Emană magnetism și senzualitate!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel