Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Capricorn? Daniela Simulescu: "Este foarte serioasă!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Capricorn.

Fiecare femeie are o serie de trăsături specifice, în funcție de semnul din zodiac.

Daniela Simulescu a spus că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face.”

„La această zodie, vorbim despre Regina Marii Britanii! Femeile care au mult Capricorn în hartă sunt saturniene. Să ne amintim că planeta Saturn este planeta timpului. Femeile saturniene atunci când sunt mici, se îmbracă precum niște băbuțe, iar când sunt mari, ca niște adolescente. Întotdeauna, o femeie cu Venus în Capricorn este foarte serioasă. Alege paltonul care se poartă 20 de ani sau o broșă care nu se demodează niciodată. Are o feminitate clasică. (...) Apreciază hainele clasice, dar alege branduri de calitate. Aceste femei sunt foarte senzuale, deși, la prima vedere, par reci.

Trebuie să spunem că femeile Saturniene se descoperă după 36-40 de ani. Așa că le putem vedea cu ruj roz și fustă scurtă după această vârstă. Atunci se descoperă, se îmbracă altfel, se machiază. Țin mult la etichetă și la un statut, indiferent de ceea ce fac sau ce muncesc. Au multă seriozitate și foarte mult statut în înfățișare. De multe ori, sunt conservatoare sau tradiționaliste.”

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Capricornului!

Cum sunt nativii cu Venus în Capricorn? Foarte prudenți. Dar și ambițioși, în special din punct de vedere material. Pentru că Venus are legătură și cu banii. Aceste persoane își doresc să ajungă departe, iar astrele îi ajută. Dar sunt mereu în căutarea unui partener pe care să-l poată duce oriunde.

Însă, nativii cu Venus în Capricorn sunt destul de nerăbdători. Și-ar dori să sară peste faza de flirt, urmărire și incertitudine de la începutul unei relații. Ar dori să vadă doar rezultatul final și dacă se poate, să scape de micile neplăceri pe care le aduc uneori întâlnirile.

Unele persoane se pot simți intimidate de cei cu Venus în Capricorn. Însă, alții pot fi atrași, chiar dacă la suprafață, există o aură rece și calmă. Ce trebuie să mai știi despre nativii cu acest semn al lui Venus? Nu sunt bârfitori, au grijă ce, cum și când spun, așa că sunt parteneri pe care îi poți prezenta cu încredere familiei.  Nu sunt cei mai romantici și pasionali parteneri. Le place să inspire încredere, sunt foarte loiali.

Îți recomandăm și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Săgetător? Daniela Simulescu: "Este foarte sportivă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel