Zodiile PROVOCATE în sezonul Săgetătorului
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Sezonul Săgetătorului vine cu energie şi optimism în viaţa noastră, dar în timp ce unii abia aşteaptă o astfel de perioadă pentru a-şi pune la punct planurile de mult amânate, alţii se simt copleşiţi sau pot fi scoşi din zona de confort prea brusc. Un lucru e sigur: acest sezon aduce un strop de mobilizare şi încredere, chiar dacă trebuie să le ofere sub forma unor provocări. Iată zodiile care vor fi testate în această perioadă:

TAUR

Viața în dormitor se încălzește serios datorită influenței de foc a sezonului Săgetător! Ești nerăbdător să încerci lucruri noi cu partenerul tău și, dacă ești singur, eşti dornic să îţi încerci norocul cu cineva nou-nouț. Descoperi ce este cu adevărat intimitatea luna aceasta. Încă ceva – dacă ești singur, ai grijă cu cine te conectezi, pentru că e o perioadă în care poţi prinde sentimente puternice foarte uşor.

RAC

Munca, lucrurile de rezolvat și viața în general te fac să te grăbești și poate fi destul de copleșitor. Urăști surprizele și iubești rutinele, dar sezonul Săgetător este aici pentru a-ți arăta că ești într-un fel blocat într-o rutină. Cheia succesului este să descoperi ce te împiedică, să găsești noi modalități de a-ți remedia rutina și să urmărești în mod activ o viață mai sănătoasă și mai productivă.

FECIOARĂ

În ciuda vibrațiilor extrovertite și ostentative asociate cu sezonul Săgetător, simţi nevoia să stai pe canapeaua ta confortabilă mai mult decât de obicei. Acesta nu este de fapt un lucru rău, pentru că stelele te îndeamnă să te reconectezi cu rădăcinile tale, să petreci timp acasă sau cu familia și să te concentrezi asupra modului în care experiențele tale din trecut au modelat persoana care ești astăzi. Aceasta este, de asemenea, o perioadă de odihnă și de reîncărcare a bateriilor. În acest fel, când va veni sezonul Capricorn, vei fi gata să arăţi lumii cea mai bună versiune a ta!

SCORPION

E timpul să te apuci de treabă, Scorpion. Proiectele, locurile de muncă și relațiile pe care le-ai început în timpul sezonului tău devin din ce în ce mai importante pe măsură ce trece timpul. Acum este momentul să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult și să faci tot ce se poate. Acest lucru este valabil mai ales la locul de muncă - orice prezentări mari sau proiecte care trebuie realizate ar trebui să fie finalizate chiar acum, deoarece există lucruri mult mai mari și mai bune care te așteaptă. P.S. Joacă-ți cărțile corect și poți încheia luna cu o mărire de salariu sau un bonus!

CAPRICORN

Luna viitoare este momentul să faci o pauză și să te uiți la povestea vieții tale de până acum. Ești super ambițios, așa că atunci când nu lucrezi în mod activ sau nu reușești ceva, este ușor să te simți ca un eșec total. Petrece mai mult timp în această lună pentru odihnă, meditaţie și concentrează-te pe realizările tale din trecut. Permite-ți să îţi sărbătoreşti câștigurile, chiar și pe cele mici. Ești mereu concentrat să ajungi în vârf, dar luna aceasta este aici pentru a te ajuta să înțelegi că nu destinația, ci călătoria contează cel mai mult.

PEŞTI

Ești aruncat în lumina reflectoarelor luna aceasta și toți ochii sunt ațintiți asupra ta, mai ales când vine vorba de muncă. Vestea proastă este că atunci când bâjbâi, toată lumea o va vedea. Dar vestea bună este că, dacă îți menții cel mai bun comportament și dai tot ce poţi la locul de muncă, performanța ta bună va fi recunoscută de toată lumea, inclusiv de șeful tău! Fă tot posibilul, pentru că o promovare este foarte posibilă chiar acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel