Zodiile de FOC vor prinde aripi în sezonul Gemenilor. Viața vă surâde!
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Gemenilor pentru semnele de Foc. Intrarea Soarelui în Gemeni vine cu o gură de aer proaspăt și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii mai jos:

Daniela Simulescu ne aduce în exclusivitate vești despre ce anume se luminează în viața noastră odată cu intrarea Soarelui în semnul Gemenilor de pe 21 mai. Acest „sezon al Gemenilor” va ține până pe 21 iunie și va fi unul efervescent care ne mai scoate la aer. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Zodiile de foc vor prinde aripi în Sezonul Gemenilor! Se vor desprinde de situații, oameni, locuri care nu le mai folosesc la nimic. Viața le va surâde atunci când vor fi dispuse să facă o schimbare, oricât de mică ar fi ea. Sau de fiecare dată când vor interacționa cu persoane noi. Recomandabil ar fi să asculte ce zic ceilalți, nu doar să audă. Nici nu își dau seama câte informații prețioase vor primi. La finalul sezonului, își vor da seama cât de mult se pot adapta în mod conștient în momentele mai stresante.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Veți avea șansa să faceți o schimbare, să primeze persoana voastră, să vă simțiți în sfârșit mai puternici, mai stăpâni pe voi, mai ales că îl aveți pe Jupiter chiar în semnul vostru, lucru care vă face să simțiți că puteți muta munții din loc. Însă trebuie să aveți și puțină atenție deoarece Soarele intră în casa a 3-a, dat fiind faptul că e și Mercur retrograd, vă veți lovi de acte, de chestiuni administrative, posibile examene și drumuri. Casa a 3-a vorbește despre comunicare, acte, documente, zona administrativă, deci aveți grijă la tot ce ține de acest plan și tratați-l cu seriozitate, mai ales când vine vorba despre chestiuni financiare. 

Leu/ Ascendent în Leu

Voi veți avea curajul să vă desprindeți de ce este toxic, să plecați și să lăsați în urmă tot ce nu a mers, tot ce v-a făcut rău. Să lăsați loc unor oameni noi în viața voastră, dar să deschideți și o poartă către informații noi. Soarele vă duce în casa a 11-a și veți avea acces la evenimente, oameni, perspectivă nouă asupra vieții, veți dori să vedeți și alți oameni. S-ar putea să existe schimbări, acum vă duceți aici, acum acolo, fiți cât mai flexibili. E în regulă dacă nu știți exact ce și cum, voi aveți nevoie să fiți puși pe gânduri. Nu luați nimic personal din ce se întâmplă cu prietenii.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Sunteți răsfățații acestui sezon, de fapt, ai întregii veri, mai ales că Jupiter în semnul Berbecului vă dă aripi. Sunteți precum o sticlă de șampanie, efervescenți și plini de poftă de viață, oferind bucurie vouă înșivă, dar și celor din preajma voastră. Soarele se duce în casa a 7-a, îl aveți pe Jupiter în casa a 5-a, deci puteți cunoaște oameni interesanți dacă sunteți singuri. Dacă sunteți într-o relație care nu funcționează, puteți să o rupeți sau, de ce nu, să o îmbunătățiți. Mult flirt, aventuri, pasiune, dar și iubire de sine, asta vă așteaptă. Aveți grijă la toate chestiunile legale, la tot ce înseamnă juridic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel