Zodiile cărora Cupidon le surâde în luna mai
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro vine cu detalii referitoare la zodiile care vor avea noroc în dragoste în luna mai a anului 2022. Iată care sunt acestea.

Având în vedere că o avem pe Venus în semnul Berbecului între 2 și 28 mai, pasiunea va fi arzătoare. Pentru că o persoană cu Venus în semnul Berbecului este super directă și își dorește un partener la fel de sigur pe el și de direct.

În afară de asta, un Venus în Berbec este super atractiv și debordează de magnetism, face imediat cuceriri. Oamenii sunt atrași de acești nativi datorită atitudinii lor încrezătoare și sincere, precum și a atracției lor sexuale aprinse. Dacă te plac, vei şti clar!

În această perioadă apar o mulțime de aventuri spontane, oamenii par a fi mereu în căutare de fiori și sex la fel de electrizant. Le place să se distreze și pot fi foarte jucăuși în pat, dar și când flirtează. De asemenea, au un ego imens, așa că a face ca aceștia să simtă că au învins competiția pentru afecțiunea ta este o victorie majoră pentru ei.

Primii care vor beneficia de atracție și magnetism vor fi, desigur, Berbecii sau cei cu Ascendentul în Berbec, însă și Balanțele și Săgetătorii vor sta super bine la capitolul flirt, joc și dragoste. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pe de o parte, Jupiter vă aduce nevoia de a închide cicluri bolnăvicioase, toxice, care v-au măcinat până acum și nu v-au făcut bine deloc, pe de altă parte, aici se vede nevoia de prospețime, de a începe ceva nou. Ați putea intra în relații noi care să vă facă să vă simțiți unici sau ați putea să aduceți ingrediente proaspete celor vechi. În special cei născuți în primul decan vor vedea și vor simți intens efectele intrării lui Jupiter în Berbec. Aveți toate rețetele necesare la îndemână pentru a schimba ceva în viața voastră și pentru a o îmbunătăți, luna mai fiind luna cea mai bună a lui 2022 pentru voi. Sigur și iunie va veni cu lucruri bune, însă impactul lui mai este fantastic, acum renașteți. Puteți să învățați foarte multe lucruri legate de educația financiară deoarece eclipsa de Lună Plină din Scorpion din această lună se va petrece exact pe axa financiară. În cuplu va trebui să vă construiți planurile de viitor ținând cont și de calcularea riscurilor din această zonă a banilor. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanțele vor avea un super chef de flirt, de întâlniri, vor încinge aplicațiile de dating în căutare de oameni care să fie pe gustul lor. Însă un aspect extrem de important al Balanțelor în luna mai 2022 este că în sfârșit vor avea și curajul necesar să rupă o relație. Balanțele sunt mereu cele care nu au încredere în ceea ce vor să spună și așteaptă mereu de la ceilalți să ia decizia în locul lor, ei bine, de data aceasta cei care doresc să divorțeze vor dispune tot curajul necesar pentru a o face. Jupiter le va da energia de care au nevoie. Pe de altă parte, dacă relațiile pe care le au Balanțele merg  bine, atunci acestea pot fi mai bune, pot fi duse la un super nivel din care toată lumea să aibă de câștigat.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Jupiter vă promovează, vă dă încredere, chef de iubire, de aventură, de experimentat. Ieșiți la întâlniri, vă îndrăgostiți, iubiți. Mulți dintre voi vă veți dori un copil sau vă veți bucura ca niște copii. S-ar putea să aveți poftă să studiați, să faceți tot felul de lucruri care vă dau o stare bună, lucruri pentru voi înșivă. Veți deborda în luna mai de carismă, romantism, chimie, creativitate. Bucurați-vă din plin în luna mai! Jucați-vă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia care va avea tensiuni în carieră

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel