ZODIILE care vor primi TOT ce își doresc în anul TIGRULUI
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023.

Anii tigrului sunt anii „fioroși” ai zodiacului, iar în astrograma lui 2022 apare nu doar un tigru, ci trei așa cum afirmă cei de la harpersbazaar.com aici.. Ceea ce înseamnă că acest an poate veni și cu pericole și ar fi bine să avem mai multă grijă să fim precauți în toate sectoarele vieții noastre.

Vestea excelentă este că Tigrul vine în 2022 și cu bogăție, însă doar dacă am cântărit cu atenție ofertele și oportunitățile care apar. Cel mai bine este în acest an este să vă găsiți propriul ritm și să nu vă opuneți, în special figurilor cu autoritate. Totodată, este un an al schimbărilor, însă odată cu schimbările apar și oportunitățile.

Iată aici zodiile care vor primi tot ce își doresc:

ȘOBOLAN 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Veți avea anul acesta un avantaj în fața celorlalți, pur și simplu veți fi cu un pas înaintea lor! Aveți curaj, inițiativă și nimeni nu vă poate opri. Sunteți una dintre puținele zodii de anul acesta care poate îndrăzni să își asume riscurile pentru că în mare parte anul acesta este vorba de decizii.

Poate fi un an premergător, un an în care toți pașii pe care îi veți face și toate lucrurile pe care le veți întreprinde vă vor ajuta în viitor. Puneți bazele solide pentru a vă vedea dorințele cu ochii deschiși.

BIVOL 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Este un an fantastic cu mult noroc în planul financiar. Obiectivele pe care vi le-ați setat vor merge excelent și pe plan profesional, dar și relațional. Nu neglijați potențialul propriilor idei, căci nu se știe ce beneficii s-ar putea să vă aducă.

Singurul dezavantaj ar fi că aveți tendința de a renunța prea repede. Nu vă dați bătut, încojurați-vă de oameni care să vă încurajeze și lăsați-i în urmă pe cei care vă trag în jos.

Tigru 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Acesta este anul vostru! Tigrii sunt printre cele mai atractive semne ale zodiacului, debordând de putere și carismă, au șansa să atragă toate privirile și în acest an și să câștige popularitate. Vor avea noroc și vor putea să își îndeplinească toate dorințele. E bine să vă stabiliți obiective cât mai înalte, însă totodată e bine să nu uitați de principii. Respectați-vă principiile și aveți grijă să nu vă aruncați în învestiții inutile. Calculați atent care sunt riscurile.

Cu atât de multe schimbări, ar fi bine să aveți grijă de sănătatea emoțională, dar și de sănătatea inimii.

ȘARPE 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Aveți anul acesta potențialul imens de a porni în noi aventuri, veți avea inspirație și puteți pleca pe drumul îndeplinirii tuturor dorințelor. Nu vă lăsați dominați de teama de necunoscut, fiți deschiși și nu vă opriți din drum, căci pe măsură ce înaintați veți găsi răspunsurile.

În același timp, aveți noroc și în relații, aveți posibilitatea de a vă lărgi cercul de prieteni.

CAL 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Sunteți niște răsfățați ai zodiacului, nu vă ignorați instinctul și ascultați de vocea voastră interioară! Dacă veți ține cont de intuiție anul acesta, veți putea să vă bucurați de rezultate în viitor. Aveți capacitatea unui vizionar în 2022, sunteți printre cei care își pot așeza în ordine obiectivele pe termen lung.

Atenție totuși la fenomenul de burnout, nu vă epuizați, munciți cu măsură!

surse: harpersbazaar.com, scmp.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel