Zodiile care vor lua cele mai bune decizii până pe 2 ianuarie 2022
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Mercur tranzitează semnul Capricornului până pe 2 ianuarie 2022. 

Ultima lună a anului vine cu un bilanț, cu o recapitulare a tot ce a fost bun sau rău. Și pentru mulți vine și cu nevoia de a lua decizii. Înainte de a trece la planuri, obiective și dorințe, trebuie să hotărâm ce continuăm sau nu. Vom căuta să fim gospodarii vieții noastre. În acest sens, ne va ajuta Mercur, planeta proceselor mentale, care va fi până pe 2 ianuarie în cel mai pragmatic si serios semn, cel al Capricornului.

Mintea noastră se va axa pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

Dintre toate caracteristicile lui Mercur în Capricorn, o vom alege pe cea mai importantă aici și acum: capacitatea de a organiza și de a lua cele mai bune decizii.

Unele zodii vor profita din plin de acest tranzit.

Berbec/ Ascendent pentru Berbec

Mercur va tranzita zona carierei și a statutului social. Comunicarea cu autoritățile se va schimba. Vei dori să discuți într-un mod tranșant cu șefii tăi și nu vei accepta compromisuri. Mercur se va apropia de Venus și Pluto, deci vei vei primi puterea necesară de a lua decizii importante.

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur va tranzita zona parteneriatelor și a relațiilor. Și cum acolo vor fi și Venus retrogradă și Pluto, este clar că vei lua decizii importante. Sau că vei purta discuții neplăcute cu persoana iubită, dar necesare. Vor reapărea subiecte pe care ați preferat să le îngropați, dar acum vor ieși la suprafață.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur va tranzita casa familiei, a casei și a confortului emoțional. Comunicarea cu familia va fi destul de rigidă. Mai ales din cauza faptului că nu vei accepta și alte opinii. Te vei gândi mult la îmbunătățirea casei sau la renegocierea unor utilități. De asemenea, unele vești despre rude te pun serios pe gânduri. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur îți va tranzita semnul. Vei fi dispus mai mult ca niciodată să comunici, să le spui celorlalți ce vrei și ce nu vrei, ce îți place și ce te deranjează. Mintea îți va fi destul de vie, dar vei fi și destul de încăpățânat. Vei organiza în mod impecabil absolut orice, atât pe plan profesional, cât și personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

pixel